CURE kondicionuojanti kaukė - 250 ml. Padidinti

I.C.O.N. CURE kondicionuojanti kaukė - 250 ml.

Kondicionuojanti kaukė praturtinta vitaminais ir mineralais, maitinančiais plaukus, raminančiais odą ir subalansuojantis pH lygį, saugantis ir atnaujinantis spalvą, neapsunkinantis ir neriebinantis plaukų. Unikalus produktas, kuris suteikia apimties ir tvirtumo Jūsų plaukams.

Smulkiau



33,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasNaudojimas: Paskirstykite priemonę tolygiai šukomis ant gerai šampūnu išplautų ir nusausintų rankšluosčiu plaukų. Palaikykite kelias minutes, geresniam rezultatui pasiekti galite priemonę laikyti 10-20 min ir kruopščiai nuskalaukite. Jei plaukai yra stipriai pažeisti ir nesinori jų apsunkinti naudokite Kondicionuojančia kaukė prieš šampūną. Sudrėkinkite plaukus vandeniu, nedidelį kiekį Kondicionuojančios kaukės gerai ištrinkite tarp delnų ir paskirstykite per visą plauko ilgį. Palaikius 5 min arba ilgiau, tęskite plovimą CURE RECOVER šampūnu.

Kodėl verta rinktis?

Kondicionuojančia kaukę galima naudoti tiek prieš šampūno naudojimą, tiek ir po jo. Prodew 500 apsaugo plaukų spalvą, bolivinė balanda juos sustiprina. Tripeptidai stimuliuoja plaukų šaknis, suteikia jiems elastingumo. Vitaminai ir mineralai giliai maitina plaukus, palaiko pH balansą. Rozmarino ir baltosios arbatos ekstraktai nuima pasipūtimą suteikiant blizgesio ir glotnumo. Aminorūgščių kompleksas skatina sveikų, stiprių plaukų augimą.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: