Spalvos spindesį atkurianti kaukė L‘Oreal Professionnel Expert Serie Vitamino Color Mask 75ml Padidinti

Spalvos spindesį atkurianti kaukė L‘Oreal Professionnel Expert Serie Vitamino Color Mask 75ml

L‘Oreal Professionnel Expert Serie Vitamino Color Mask sukurta tausoti ir puoselėti dažytų plaukų spalvą. Šiai maitinančiai profesionaliai plaukų priežiūros priemonei užtenka tik vienos minutės, kad aprūpintų Jūsų plaukus maistingomis medžiagomis, sustiprintų pažeistas dažytų plaukų vietas ir suteiktų kasdienę apsaugą kiekvienam Jūsų galvos plaukui.

Plaukų kaukė L‘Oreal Professionnel Expert Serie Vitamino Color praturtinta Incell Hydro-Resist technologija su dvigubos apsaugos sistema, kuri apgaubia plauko paviršių nematoma ir neapsunkinančia plėvele ir suformuoja vandens nesugeriantį sluoksnį, kuris efektyviai apsaugo spalvos pigmentus ir ši ilgiau išlieka intensyvi. Plaukų kaukė L‘Oreal Professionnel Expert Serie Vitamino Color savo sudėtyje turi Kandelila vaško, kuris saugo odos drėgnumą. Glicerinas yra natūralus augalinės kilmės komponentas, kuris minkštinančių ir drėkinančių savybių dėka, palaiko optimalią plaukų ir galvos odos drėgmę. Pantenolis jaunina, drėkina ir ramina sudirgintą odą, mažina niežėjimą, atstato plaukų struktūrą, lygina paviršių, maitina ir stiprina šaknis, didina plaukų lankstumą ir elastingumą, neleidžia priemonei apsunkinti plaukų.



7,50€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimas Kaukę L‘Oreal Professionnel Expert Serie Vitamino Color tepkite ant šampūnu išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Tolygiai paskirstykite, palaikykite vieną minutę ir nuskalaukite. Naudokite su L‘Oreal Professionnel Expert Serie Vitamino Color šampūnu plaukams.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: