Maitinanti plaukų kaukė su alyvuogių aliejumi Farcom Mea Natura Olive Hair Mask Intensive Nourishment&Shine 250 ml Padidinti

Maitinanti plaukų kaukė su alyvuogių aliejumi Farcom Mea Natura Olive Hair Mask Intensive Nourishment&Shine 250 ml

Farcom Mea Natura Olive plaukų kaukė skirta intensyviai plaukų priežiūrai ir maitinimui. Visų tipų plaukams skirta kaukė pasižymi intensyviu drėkinamuoju poveikiu. Sudėtyje yra organinių, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus, bio-sacharido, amino rūgŠčių, Šalavijų ir migdolų aliejaus, kaukė praturtinta gamtos miŠiniu su antioksidantais ir drėkinančiomis savybėmis. Alyvuogių aliejus bene populiariausia kosmetikos priemonė. Įsiskverbdamas giliai į plauko sluoksnius alyvuogių aliejus atkuria jų struktūrą, skatiną ląstelių atsinaujinimą, stabdo senėjimo procesą. Gryname alyvuogių aliejuje ne tik daug naudingų riebiųjų medžiagų, bet dar ir vitaminų D, К, В. Alyvuogių aliejus apgobia plauką ir neleidžia iŠ jo garuoti drėgmei, maitina plaukus ir saugo juos bei galvos odą nuo aplinkos tarŠos poveikio. Bio-sacharidai apsaugo plaukus nuo nepageidaujamo aplinkos poveikio. O antioksidantai kovoja su senėjimo požymiais. Sudėtyje esančios amino rūgŠtys giliai prasiskverbia į plauko vidų ir atkuria natūralaus keratino struktūrą. Apsaugo plaukus nuo prieŠlaikinio plaukų senėjimo, daro juos minkŠtus ir suteikia gražaus žvilgesio. Šalavijas itin efektyviai iŠplauna plaukus nuo įvairių ant jų susikaupusių formavimo priemonių likučių ir gerai atgaivina. Ši kaukė praturtinta migdolų aliejumi, kurio sudėtyje yra didelė koncentracija vitamino F. Šis vitaminas skatina plaukų augimą, suteikia jiems elastingumo. Migdolų aliejus puikiai įsiskverbia į plaukus, suteikia glotnumo, aksominį blizgesį. Atstato ir padeda palaikyti plaukų augimą, jų blizgesį, reguliuoja galvos odos ph balansą. Alyvuogių aliejaus kaukė kuo puikiausiai tinka sausiems, pavargusiems, žvilgesį praradusiems plaukams. Ši kaukė padeda iŠlaikyti plaukų elastingumą, natūralumą ir spindesį. Naudojant Šią kaukę net ir labai sausi ir pažeisti plaukai tampa sveiki, žvilgantys bei Švelnūs lyg Šilkas.  DermatologiŠkai patikrintas.



8,60€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimasnaudoti po Šampūno ant rankŠluosčiu nusausintų plaukų, įmasažuoti nuo plaukų vidurio iki galiukų ir palaikyti 3-5 min. Gerai iŠskalauti.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: