Padidinti

Plaukų kaukė atstatomoji SEBASTIAN Penetraitt Masque 150ml

Plaukų kaukė atstatomoji SEBASTIAN Penetraitt skirta plaukų struktūrai atkurti. Profesionali atstatomoji plaukų priežiūros priemonė giliai maitina, stiprina ir atgaivina pažeistus, nualintus, pavargusius, sausus ir nepaklusnius plaukus. SEBASTIAN Penetraitt plaukų kaukė akimirksniu paverčia plaukus Švelnesniais, žvilgančiais ir glotniais. Tobulai tinka chemiŠkai pažeistiems, karŠčio nualintiems ir dažytiems plaukams.

Plaukų kaukė atstatomoji SEBASTIAN Penetraitt praturtinta Šilko hidrokristalais, kurie padeda neutralizuoti plaukų ir galvos odos pH po dažymo procedūros. Plaukai iŠlaiko sodrią spalvą ir tampa sveikai žvilgantys ir elastingi. Šilko baltymai greitai įsiskverbia į plauką ir atkuria jį iŠ vidaus, taip pat apsaugo plaukus ir galvos odą nuo sausėjimo. Ryžių sėlenų aliejus veikia kaip antioksidantas, minkŠtina odą, iŠlygina plauko sieneles, iŠlaiko drėgmę, atkuria sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, suteikia žvilgesio ir lankstumo. Jojobos aliejus aprūpina plaukus vitaminais, mineralais, saugo nuo pleiskanų ir plaukų slinkimo, skatina sveikų plaukų augimą.



28,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasIŠplaukite plaukus Šampūnu ir nusausinkite juos rankŠluosčiu. Plaukų kauke SEBASTIAN Penetraitt padenkite plaukus nuo Šaknų iki pat galiukų, daugiausiai dėmesio skirdami labiausiai pažeistoms vietoms. Leiskite priemonei įsigerti ir palikite veikti 2-3 minutes. KruopŠčiai iŠskalaukite vandeniu. Rekomenduojama naudoti kartu su SEBASTIAN Penetraitt Šampūnu ir kondicionieriumi plaukams.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: