Padidinti

Rinkinys braziliškam plaukų tiesinimui Bioproten Brazilian Hair Straightening Treatment 3x100ml

Bioproten Brazilian Hair Straightening Treatment rinkinį sudaro braziliško tiesinimo šampūnas, plaukų kaukė ir kondicionierius po 100 ml. Šampūnas specialiai sukurtas paruošti plaukus braziliškai plaukų tiesinimo procedūrai. Šampūnas švelniai valo plaukus ir galvos odą, jo sudėtis praturtinta švelniais ingridientais. Kaukės poveikis aktyvuojamas karščiu, plaukai tampa ypač švelnūs ir spindintys. Naudojant karščio technologiją, plaukas gerai įsisavina kaukėje esančius ingridientus ir lygumo, bei švelnumo efektas išlieka ilgai. Kondicionierius būtinas sekančiam braziliško tiesinimo žingsniui. Šis kondicionierius suteikia plaukui maksimalaus švelnumo ir lygumo, šis efektas tarsi užrakinamas plauko viduje. Braziliško tiesinimo priemonių sudėtis praturtinta sojos, lecitino ir avižų ekstraktais, kurie padaro plaukus švelnius ir glotnius.

Naudojimas. Nedidelį kiekį šampūno (nr.1) įmasažuokite į drėgnus plaukus, tada nuskalaukite vandeniu. Procedūrą pakartokite dar kartą, palikdami šampūną veikti 3-5 minutes, po to gerai nuskalaukite vandeniu.

Plaukus išdžiovinkite apie 80% ir padalinkite į ketvirčius. Šepetėliu tolygiai tepkite kaukę (nr. 2) per visą plaukų ilgį, sruoga po sruogos, užtikrindami, kad neliktų nepadengtų vietų.

Atsižvelgiant į plaukų būklę, palikite priemonę veikti nustatytam laikui: jautriems ir pažeistiems plaukams 20-30 min., sausiems ir labai išsausėjusiems plaukams 30-40 min., natūraliems ir atspariems plaukams iki 50 min.

Pasibaigus nurodytam kaukės išlaikymo laikui, kruopščiai išskalaukite plaukus vandeniu. Visiškai išdžiovinkite  plaukus džiovintuvu ir iškart tiesinkite kiekvieną plaukų sruogą su plaukų tiesintuvu (maksimalus karštis 180 C ). Braukite per kiekvieną sąlyginai ploną plaukų sruogą po 10 kartų. Palikite priemonę veikti dar 10min. Tada išskalaukite plaukus drungnu vandeniu 2-3 minutes.

Procedūrą užbaikite plaukų kondicionieriumi (nr 3). Kondicionierių dėkite ant drėgnų, rankšluosčiu nusausintų plaukų, per visą plaukų ilgį ir palikite veikti 3-5min. Gerai išskalaukite vandeniu ir išdžiovinkite plaukus džiovintuvu.

Atsargumo įspėjimai. Saugoti nuo vaikų. Naudoti, tik pagal paskirtį. Vengti patekimo į akis. Nenuryti. Laikykite vėsioje ir sausoje vietoje. Nuosekliai laikykitės produkto naudojimo instrukcijos nurodymų.

https://www.youtube.com/watch?v=l-ovBXBU-uQ



35,20€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: