Prausikliai ir valikliai

Prekiniai ženklai
Kilmės šalis
Prekės tipas
Pobūdis
Amžiaus grupė
Odos tipas

Prausikliai ir valikliai

Šioje skiltyje rasite veido valymo ir prausimo priemones. Veido valymui naudoti siūlome makiažo valiklius, micelinius vandenis, drėgnas servetėles ar kosmetinius pienelius, gelius. Makiažo valymo priemonės švelniai nuvalo nuo veido makiažą, visus nešvarumus,  riebalų perteklių bei atgaivina veido odą. Makiažo valymo priemonės nesausina odos, todėl tikrai išsirinksite savo mėgstamą veido valymo priemonę. Veido odos prausiklį būtina išsirinkti pagal savo veido odos tipą. Riebios veido odos prausimo priemonės padeda kontroliuoti veido odos riebumą, išvalo poras, pašalina nešvarumus ir nuvalo riebią veido odą. Prausimosi priemonės sausiai ir jautriai odai puikiai nuvalo veido nešvarumus nesausindamos veido odos, o ją papildomai drėkindamos ir maitindamos bei veikdamos raminančiai. Valomieji tonikai, losjonai atgaivina veido odą po nuprausimo, pašalina nenuplautus makiažo likučius. Losjonai sausai ir jautriai veido odai, jos nesausina, ją ramina ir tonizuoja. Tonikai riebiai veido odai padeda sutraukti poras, efektyviai dezinfekuoja ir nuvalo veido odą. Veido odos valymui ir tonizavimui siūlome Skin Doctors, Salcura, Algologie, Kleraderm, Coup d‘Eclat, Resultime, Salcura, La Mav ar Germaine de Capuccini priemones.

Rodoma 16 - 30 iš 65 dalykų
  • Payot Lait Micellaire Démaquillant micelinis pienelis makiažui valyti yra skirtas visiems odos tipams. Micelinis pienelis drėkina odą ir sudėtyje turi aviečių ekstrakto. Taip pat Payot Lait Micellaire Démaquillant micelinis pienelis pašalina makiažą ir nešvarumus bei tuo pačiu metu apsaugo odą nuo dehidratacijos.

    19,74€
    Tik internetu
  • Payot Démaquillant Instantané Yeux dvifazis akių makiažo valiklis su aviečių ekstraktu yra skirtas visų tipų odai bei tinkamas jautrioms akims bei nešiojančioms kontaktinius lęšius. Dvifazis akių makiažo valiklis nuvalo akių ir lūpų makiažą (įskaitant vandeniui atsparų), pašalina nešvarumus, suteikia odai komfortą bei apsaugo delikačią paakių srities odą....

    27,40€
    Tik internetu
  • Payot Crème Micellaire Démaquillante micelinis kremas makiažui valyti yra skirtas normaliai ar sausai odai. Micelinis kremas su mango ekstaktu pašalina makiažą ir nešvarumus, suteikdamas komforto jausmą normaliai ir sausai odai. Payot Crème Micellaire Démaquillante micelinio kremo švelni tekstūra palieka odą švarią ir elastingą.

    20,26€
    Tik internetu
  • Payot Gelée Gommante Douceur švelnus gelinis šveitiklis veidui su papajų ekstraktu yra skirtas normaliai ar sausai odai. Šveitiklis savo sudėtyje neturi abrazyvinių dalelių, todėl yra itin švelnus odai. Payot Gelée Gommante Douceur šveitiklio gelinė tekstūra paverčia kasdienį odos šveitimo ritualą į malonią patirtį ir užtikrina veiksmingą odos šveitimą,...

    27,92€
    Tik internetu
  • Payot Lotion Tonique Réveil švytėjimo suteikiantis tonikas su aviečių ekstraktu yra skirtas visiems odos tipams. Losjonas padeda pašalinti makiažo likučius, atgaivina odą ir suteikia jai švytėjimo. Payot Lotion Tonique Réveil tonikas yra be alkoholio.

    25,79€
    Tik internetu
  • Juvena Pure Cleansing Calming Cleansing Milk valomasis pienelis yra skirtas visų tipų odai. Pienelis valo ir ramina odą. Taip pat Juvena Pure Cleansing Calming Cleansing Milk valomasis pienelis palaiko odos drėgmę bei suteikia jai komforto.

    28,12€
    Tik internetu
  • Juvena Pure Cleansing Clarifying Tonic valomasis tonikas yra skirtas normaliai, mišriai ar riebiai odai. Tonikas valo poras ir odos nešvarumus bei švelniai šalina valomojo pienelio ar putų likučius. Taip pat Juvena Pure Cleansing Clarifying Tonic valomasis tonikas palaiko odos drėgmę ir suteikia švaros pojūtį.

    20,70€
    Tik internetu
  • Juvena Pure Cleansing Clarifying Cleansing Foam valomosios veido putos yra skirtos mišriai, normaliai ar riebiai odai. Putos yra neriebios, todėl išvalo poras ir atgaivina odą. Taip pat Juvena Pure Cleansing Clarifying Cleansing Foam valomosios veido putos neleidžia ant odos kauptis nešvarumams, palaiko drėgmę ir suteikia odai energijos.

    22,60€
    Tik internetu
  • Clarins Gentle Foaming Cleanser Dry Skin veido prausiklis yra skirtas sausai odai. Prausiklis pašalina riebalų perteklių, nuplauna nešvarumus bei makiažą, atkuria natūralią odos pusiausvyrą, sutraukia poras, neutralizuoja kieto vandens poveikį ir maitina odą. Todėl naudojant Clarins Gentle Foaming Cleanser Dry Skin veido prausiklį oda tampa lygi, švari,...

    29,07€
    Tik internetu
  • Clarins Ultra Matte Rebalancing Lotion losjonas yra skirtas riebiai odai. Losjonas suteikia riebiai odai matiškumo, šalina negyvas ląsteles, reguliuoja bakterijų dauginimąsi ir siaurina poras. Todėl naudojant Clarins Ultra Matte Rebalancing Lotion losjoną oda tampa švari, minkšta, lygi, švytinti, skaisti ir gaivi.  

    33,52€
    Tik internetu
  • Clarins One Step Facial Cleanser valiklis yra skirtas visų tipų odai. Valiklis švelniai ir greitai pašalina lengvą makiažą ir nešvarumus, o jo sudėtyje esantis apelsinų ekstraktas gaivina bei tonizuoja odą. Naudojant Clarins One Step Facial Cleanser valiklį oda tampa švari ir skaisti.

    28,37€
    Tik internetu
  • Clarins Extra Comfort Toning Lotion Dry Skin veido tonikas yra skirtas jautriai ar sausai veido odai. Tonikas su liepos, migdolo, vaistinės svilarožės, lino bei mango ekstraktais valo odą, atgaivina ją bei tonizuoja.

    41,49€
    Tik internetu
  • Clarins Pure Melt Cleansing Gel valomoji veido želė yra skirta visiems odos tipams. Želė suteikia odai švelnumo, švaros ir gaivos pojūtį. Taip pat pašalina nešvarumus ir net atsparų vandeniui makiažą. Clarins Pure Melt Cleansing Gel valomoji veido želėmasažuojant virsta švelniu aliejumi, o kuomet nuplaunama – lengva pienelio konsistencijos emulsija.

    30,12€
    Tik internetu
  • Clarins Cleansing Milk With Gentian Combination valomasis pienelis yra skirtas visų tipų odai. Pienelis pašalina lengvą makiažą ir nešvarumus neerzindamas odos.

    34,56€
    Tik internetu
  • Clarins Water Comfort One Step Cleanser valomasis vanduo yra skirtas visų tipų odai. Vanduo suteikia odai švelnumo pojūtį, nuramina bei nuvalo lengvą makiažą ir kitus odos nešvarumus. Naudojant Clarins Water Comfort One Step Cleanser vandenį oda tampa lygi, švelni ir gaivi.

    27,98€
    Tik internetu
Rodoma 16 - 30 iš 65 dalykų