Veido priežiūrai

Prekiniai ženklai
Kilmės šalis
Prekės tipas

Veido priežiūrai

Vienos patikimiausių veido priežiūros priemonių iš pasaulyje pripažintų dermatologinės kosmetikos laboratorijų. Itin gausus pasirinkimas kremų nuo raukšlių su hialuronu, placenta, Q10, peptidais ar net kamieninėmis lastelėmis. Dermatologiškai patikrintos priemonės nuo spuogų, o taip pat odos riebumą reguliuojantys kremai ar rūgžtiniai veido odos šveitikliai Jūsų odą paliks lygią ir švelnią. Čia Jūs taip pat rasite itin veiksmingus kremus nuo kuperozės, balinamuosius serumus, o taip pat odą drėkinančias kasdienes priemones.

Rodoma 106 - 120 iš 532 dalykų
  • Juvena Skin Specialists Moisture Plus Gel Mask veido kaukė yra skirta visų tipų odai. Kaukė su taurinu gerina odos pusiausvyrą bei suteikia žvalumo. Taip pat Juvena Skin Specialists Moisture Plus Gel Mask veido kaukė intensyviai drėkina, ramina sudirgusią odą, šalina streso padarinius ir saugo.  

    70,40€
    Tik internetu
  • Juvena Pure Cleansing Calming Cleansing Milk valomasis pienelis yra skirtas visų tipų odai. Pienelis valo ir ramina odą. Taip pat Juvena Pure Cleansing Calming Cleansing Milk valomasis pienelis palaiko odos drėgmę bei suteikia jai komforto.

    28,12€
    Tik internetu
  • Juvena Pure Cleansing Clarifying Tonic valomasis tonikas yra skirtas normaliai, mišriai ar riebiai odai. Tonikas valo poras ir odos nešvarumus bei švelniai šalina valomojo pienelio ar putų likučius. Taip pat Juvena Pure Cleansing Clarifying Tonic valomasis tonikas palaiko odos drėgmę ir suteikia švaros pojūtį.

    20,70€
    Tik internetu
  • Juvena Specialist Skin Nova SC Serum veido serumas yra skirtas visų tipų odai. Serumas padeda atkurti odos struktūrą (skatina, palaiko ir apsaugo ląstelių sugebėjimą atsinaujinti), sustiprina kitų odos priežiūros priemonių poveikį ir yra tinkamas kitoms priežiūros procedūroms užbaigti.

    97,21€
    Tik internetu
  • Juvena Rejuvenate & Correct Delining Day Cream dieninis veido kremas yra skirtas normaliai ir sausai veido odai. Kremas atkuria odą, lygina raukšles iš vidaus bei saugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio. Taip pat Juvena Rejuvenate & Correct Delining Day Cream dieninis veido kremas suteikia odai stangrumo bei padeda jai atrodyti jaunesniai.

    51,75€
    Tik internetu
  • Juvena Rejuvenate & Correct Delining Night Cream naktinis veido kremas yra skirtas normaliai ir sausai veido odai. Kremas atkuria odą, lygina raukšles iš vidaus bei saugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio. Taip pat Juvena Rejuvenate & Correct Delining Night Cream naktinis veido kremas suteikia odai stangrumo bei padeda jai atrodyti jaunesniai.

    56,34€
    Tik internetu
  • Juvena Pure Cleansing Clarifying Cleansing Foam valomosios veido putos yra skirtos mišriai, normaliai ar riebiai odai. Putos yra neriebios, todėl išvalo poras ir atgaivina odą. Taip pat Juvena Pure Cleansing Clarifying Cleansing Foam valomosios veido putos neleidžia ant odos kauptis nešvarumams, palaiko drėgmę ir suteikia odai energijos.

    22,60€
    Tik internetu
  • Juvena Miracle Boost Essence Skin Nova SC Cellular esencija veidui yra skirta visų tipų veido odai. Esencija suteikia gausaus drėkinimo odai, skatina ją atsinaujinti bei gerina jos struktūrą. Taip pat Juvena Miracle Boost Essence Skin Nova SC Cellular esencija veidui glotnina odą bei suteikia jai švytėjimo.

    70,36€
    Tik internetu
  • Juvena Rejuvenate & Correct Intensive Day Cream dieninis veido kremas yra skirtas sausai ir labai sausai odai. Kremas pagerina odos išvaizdą, stimuliuodamas natūralius odos atsinaujinimo procesus bei koreguoja smulkias raukšleles. Taip pat Juvena Rejuvenate & Correct Intensive Day Cream dieninis veido kremas padeda stangrinti odą ir suteikia jai švelnumo.

    66,08€
    Tik internetu
  • Juvena Master Caviar Concentrate koncentratas yra skirtas visų tipų odai. Priemonė odą aprūpina proteinais, mineralais ir mikroelementais, o augaliniai ekstraktai, hialurono rūgštis ir auksu žvilgantys pigmentai suteikia veidui švytėjimo, gaivumo bei šilko švelnumo. Taip pat Juvena Master Caviar Concentrate koncentratas optimaliai sustiprina kitų odos...

    132,29€
    Tik internetu
  • Clarins Gentle Peeling veido šveitiklis yra skirtas visų tipų odai. Šveitiklis pašalina negyvąsias odos ląsteles ir kitus nešvarumus. O Clarins Gentle Peeling veido šveitiklio sudėtyje esantis nakvišų ekstraktas suteikia odai švelnumo.

    33,30€
    Tik internetu
  • Clarins Gentle Foaming Cleanser Dry Skin veido prausiklis yra skirtas sausai odai. Prausiklis pašalina riebalų perteklių, nuplauna nešvarumus bei makiažą, atkuria natūralią odos pusiausvyrą, sutraukia poras, neutralizuoja kieto vandens poveikį ir maitina odą. Todėl naudojant Clarins Gentle Foaming Cleanser Dry Skin veido prausiklį oda tampa lygi, švari,...

    29,07€
    Tik internetu
  • Clarins Ultra Matte Rebalancing Lotion losjonas yra skirtas riebiai odai. Losjonas suteikia riebiai odai matiškumo, šalina negyvas ląsteles, reguliuoja bakterijų dauginimąsi ir siaurina poras. Todėl naudojant Clarins Ultra Matte Rebalancing Lotion losjoną oda tampa švari, minkšta, lygi, švytinti, skaisti ir gaivi.  

    33,52€
    Tik internetu
  • Clarins Pore Minimizing Serum serumas yra skirtas mišriai ar riebiai odai. Serumas švelniai šalina negyvąsias ląsteles nuo odos paviršiaus ir valo poras bei sugeria riebalų perteklių, todėl naudojant oda tampa švari ir matinė. Taip pat Clarins Pore Minimizing Serum serumas ramina sudirgusią ir paraudusią odą bei neužkemša porų.

    34,78€
    Tik internetu
  • Clarins HydraQuench Mask drėkinanti veido kaukė yra skirta normaliai ar sausai odai. Kaukė yra tirštos kreminės tekstūros bei skirta atkurti prarastą odos drėgmę bei suteikti jai gaivumo.

    38,03€
    Tik internetu
Rodoma 106 - 120 iš 532 dalykų