Veido priežiūrai

Prekiniai ženklai
Kilmės šalis
Prekės tipas

Veido priežiūrai

Vienos patikimiausių veido priežiūros priemonių iš pasaulyje pripažintų dermatologinės kosmetikos laboratorijų. Itin gausus pasirinkimas kremų nuo raukšlių su hialuronu, placenta, Q10, peptidais ar net kamieninėmis lastelėmis. Dermatologiškai patikrintos priemonės nuo spuogų, o taip pat odos riebumą reguliuojantys kremai ar rūgžtiniai veido odos šveitikliai Jūsų odą paliks lygią ir švelnią. Čia Jūs taip pat rasite itin veiksmingus kremus nuo kuperozės, balinamuosius serumus, o taip pat odą drėkinančias kasdienes priemones.

Rodoma 91 - 105 iš 533 dalykų
  • Payot Techni Liss Active Deep Wrinkles Smoothing Care veido kremas yra skirtas brandžiai odai. Kremas koreguoja ir lygina gilias raukšles bei jas sumažina, o taip pat veikia kaip antioksidantas, nes regeneruoja bei gaivina odą. Payot Techni Liss Active Deep Wrinkles Smoothing Care veido kremo speciali formulė veikia patį raukšlių formavimasi, saugo...

    61,93€
    Tik internetu
  • Payot Perform Lift Jour stangrinantis, pakeliantis dieninis kremas su Akti-Lift kompleksu yra skirtas visų tipų odai. Kremo sudėtyje yra hialurono rūgšties su kryžminėmis jungtimis, baltymų ir Wakame dumblių ekstrakto. Payot Perform Lift Jour stangrinantis, pakeliantis dieninis kremas stiprina epidermio ir dermos ląstelių sukibimą, putlina, lygina ir...

    71,76€
    Tik internetu
  • Payot Eau Micellaire Express micelinis vanduo su aviečių ekstraktu yra skirtas visiems odos tipams. Micelinis vanduo nuvalo makiažą nuo veido, akių ir lūpų. Payot Eau Micellaire Express micelinio vandens tekstūra palieka odą švarią, minkštą ir suteikia jai komforto jausmą.

    18,84€
    Tik internetu
  • Payot Mousse Micellaire Nettoyante micelinės veido prausimosi putos yra skirtos visų tipų odai. Micelinės veido prausimosi putos yra kreminės konsistensijos ir su aviečių ekstraktu. Payot Mousse Micellaire Nettoyante micelinės veido prausimosi putos švelniai nuvalo veido odą, o taip pat jų sudėtyje nėra muilo.

    28,18€
    Tik internetu
  • Payot Lait Micellaire Démaquillant micelinis pienelis makiažui valyti yra skirtas visiems odos tipams. Micelinis pienelis drėkina odą ir sudėtyje turi aviečių ekstrakto. Taip pat Payot Lait Micellaire Démaquillant micelinis pienelis pašalina makiažą ir nešvarumus bei tuo pačiu metu apsaugo odą nuo dehidratacijos.

    19,74€
    Tik internetu
  • Payot Démaquillant Instantané Yeux dvifazis akių makiažo valiklis su aviečių ekstraktu yra skirtas visų tipų odai bei tinkamas jautrioms akims bei nešiojančioms kontaktinius lęšius. Dvifazis akių makiažo valiklis nuvalo akių ir lūpų makiažą (įskaitant vandeniui atsparų), pašalina nešvarumus, suteikia odai komfortą bei apsaugo delikačią paakių srities odą....

    27,40€
    Tik internetu
  • Payot Crème Micellaire Démaquillante micelinis kremas makiažui valyti yra skirtas normaliai ar sausai odai. Micelinis kremas su mango ekstaktu pašalina makiažą ir nešvarumus, suteikdamas komforto jausmą normaliai ir sausai odai. Payot Crème Micellaire Démaquillante micelinio kremo švelni tekstūra palieka odą švarią ir elastingą.

    20,26€
    Tik internetu
  • Payot Elixir Idéal odos švytėjimą suteikiantis serumas yra skirtas visų tipų odai. Serumo pagalba odos spalva tampa suvienodinta ir išlyginta, o tamsios pigmentinės dėmės pašviesėja. Taip pat serumas padeda sutraukti poras bei mažinti matomas smulkias raukšleles. Payot Elixir Idéal odos švytėjimą suteikiantis serumas atgaivina odą ir suteikia spindesio.

    44,09€
    Tik internetu
  • Payot Exfoliating Cream With Cranberry Extracts švelnus šveitiklis veidui su spanguolių ekstraktu yra skirtas visų tipų odai. Šveitiklis valo ir pašalina veido kosmetiką, nušveičia negyvas odos ląsteles, drėkina odą, lygina odos paviršių bei suteikia skaistumo. Taip pat Payot Exfoliating Cream With Cranberry Extracts švelnus šveitiklis veidui gaivina ir...

    45,42€
    Tik internetu
  • Payot Techni Liss First veido kremas nuo pirmųjų raukšlių yra skirtas visų tipų odai. Kremas saugo nuo raukšlių atsiradimo, drėkina odą ir suteikia jai švytėjimo. Taip pat Payot Techni Liss First veido kremas nuo pirmųjų raukšlių su specialia formule padeda užpildyti raukšlę iš vidaus bei lygina odą.

    28,33€
    Tik internetu
  • Payot Hydra 24+ Baume-En-Masque drėkinanti veido kaukė yra skirta normaliai ar sausai odai. Kaukė drėkina, intensyviai pamaitina net dehidratuotą odą ir suteikia komforto bei švelnumo pojūtį.

    18,72€
    Tik internetu
  • Payot Hydra 24+ Crème Glacée drėkinantis kremas veidui yra skirtas normaliai ar sausai odai. Kremas yra šilkinės tekstūros, sodrus ir itin švelnus, todėl tarsi ištirpsta ant odos bei suteikia jai intensyvų drėkinimą ir ilgalaikį komforto jausmą.  

    47,53€
    Tik internetu
  • Payot Gelée Gommante Douceur švelnus gelinis šveitiklis veidui su papajų ekstraktu yra skirtas normaliai ar sausai odai. Šveitiklis savo sudėtyje neturi abrazyvinių dalelių, todėl yra itin švelnus odai. Payot Gelée Gommante Douceur šveitiklio gelinė tekstūra paverčia kasdienį odos šveitimo ritualą į malonią patirtį ir užtikrina veiksmingą odos šveitimą,...

    27,92€
    Tik internetu
  • Payot Lotion Tonique Réveil švytėjimo suteikiantis tonikas su aviečių ekstraktu yra skirtas visiems odos tipams. Losjonas padeda pašalinti makiažo likučius, atgaivina odą ir suteikia jai švytėjimo. Payot Lotion Tonique Réveil tonikas yra be alkoholio.

    25,79€
    Tik internetu
  • Juvena Pure Cleansing Refining Peeling veido šveitiklis yra skirtas visų tipų odai. Šveitiklis yra švelnios kreminės konsistensijos, palaiko odos drėgmę bei suteikia švaros pojūtį. Taip pat Juvena Pure Cleansing Refining Peeling veido šveitiklis suteikia odai lygumo ir skaistumo.

    22,82€
    Tik internetu
Rodoma 91 - 105 iš 533 dalykų