WETBRUSH KELIONINIŲ PLAUKŲ ŠEPEČIŲ RINKINYS TRIO KIT

Ar jūs taip pat visada norėjote, kad mėgstamiausi Wet Brush plaukų šepečiai būtų visur su Jumis ir tilptų į betkurią rankinę? Dabar tai įmanoma su „Best in Travel Trio Kit“, kuriame yra 3 nuostabūs, plaukų nepešantys šepečiai skirti sausų ir šlapių plaukų šukavimui, džiovinimui ir glotnumui bei spindesiui išgauti!

Šiame tinkinyje rasite:
WetBrush Mini Detangler. Unikalus plaukų šepetys, kuris turi ypatingai minkštus IntelliFlex šerelius, kurie nepeša plaukų, o SofTips keramikinės galvutės švelniai masažuoja galvos odą, skatina kraujo mikrocirkuliaciją galvos odoje, taip užtikrindamos optimalų plaukų augimo skatinimą ir slinkimo stabdymą.

Wet Brush Pop & Go Speed Dry Brush. Šis šepetys turi lankstų dizainą, dėl kurio plaukus išsidžiovinsite labai lengvai! Atviras šepečios dizainas sutrumpina plaukų džiovinimo laiką net 30% lyginant su kitais šepečiais. Ypatingai minkšti IntelliFlex šereliai užtikrina, kad be skausmo ir didelių pastangų iššukuosite net šlapius plaukus.

Wet Brush Mini Shine Enhancer. Šis šepetys idealiai tinka sausų plaukų šukavimui ir naudojimui kartu su sausu šampūnu: jis tolygiai paskirsto priemonę ir išlaiko plaukus gaivius visą dieną. Natūralių šerno šerių ir ypatingai minkštų IntelliFlex šerelių kombinacija ypač greitai, lengvai ir neskausmingai iššukuoja plaukus, paskirsto natūralius plaukų aliejus per visą jų ilgį taip suteikdami jiems žvilgesio ir tobulo glotnumo. Šis šepetys gali būti naudojamas su karštais plaukų formavimo įrankiai. Tinka perukų ir prisegtų plaukų šukavimui.



22,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Spalvajuoda

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: