PURE LIGHT kondicionierius 250 ml Padidinti

I.C.O.N. PURE LIGHT kondicionierius 250 ml

Sukurtas tiems, kurie turi šviesius ar balintus plaukus, nesvarbu, ar jie dažyti, ar natūralūs, pavyzdžiui, blond, platinos, sidabro / pilkos, baltos ar pastelinės spalvos. Taip pat turintiems nepageidaujamą žalvarinį toną.

Amino rūgščių kompleksas – atstato plaukų struktūrą ir elastingumą. Bananų vaisių ekstraktas – šis lapų ekstraktas, kuriame gausu magnio ir kalio, apsaugo plaukus ir skatina plaukų augimą. Pasižymi raminančiomis, minkštinančiomis ir drėkinančiomis savybėmis, todėl plaukai tampa žvilgantys ir paklusnūs. Bolivinė balanda – joje gausu aminorūgščių, kurios skatina medžiagų skverbimąsi į plaukus ir galvos odą, atstato blizgesį ir drėgmę. Jūros kopūstų lapų ekstraktas – dėl gausybės mineralų ir vitaminų stiprina plaukus ir apsaugo nuo lūžinėjimo. Turtingas antioksidantų ir detoksikuojančių savybių, atkuria ir stiprina visų tipų plaukus.

Smulkiau



34,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Kodėl verta rinktis?

Ant gerai šampūnu išplautų ir nusausintų rankšluosčiu plaukų paskirstykite kondicionierių. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų leisdami kondicionieriui tolygiai veikti per visą plaukų ilgį. Palaikykite 5 – 10 minutes. Reikiant stipresnes neutralizacijos, paskirstykite didesni kiekį produkto per plaukų ilgį ir laikykite 20min ir ilgiau, galima naudoti nakčiai. Gerai išskalaukite. Jei išgautas atspalvis atrodo per intensyvus (violetinis), naudokite PURE LIGHT produktus plaudami plaukus tik kas antrą ar trečią kartą.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: