I.C.O.N. Fully šampūnas Padidinti

I.C.O.N. Free kondicionierius

Intensyviai drėkina, glotnina, suvaldo besipučiančius ir šiurkščius plaukus. Suteikia plaukams lengvumo ir žvilgesio. Atkuria plauko struktūrą, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, išlaiko drėgmę plaukuose.

Smulkiau



29,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Talpa250 ml, 1000 ml
Kilmės šalisJungtinės Amerikos Valstijos
NaudojimasNedidelį kiekį kondicionieriaus paskirstykite ant plaukų ir iššukuokite šukomis per visą ilgį, kad geriau pasiskirstytų. Kondicionierių laikykite 3 minutes ir gerai išskalaukite šiltu vandeniu.
SudėtisTeirautis pas pardavėją.

Kodėl verta rinktis?

Baltymų mišinys suteikia šilko švelnumo apsaugą ir žvilgesį plaukams, juos lygina ir drėkina. Taukmedžio sviestas padeda išlaikyti drėgmę, kartu su kitais ingredientais pagerina vidinę plaukų struktūrą. Atalių sėklų aliejus subalansuoja drėgmės lygį, ramina plaukus. Saulėgrąžų sėklų aliejus maitina, padeda atkurti plaukų struktūrą.

Paskirstykite priemonę ant gerai šampūnu išplautų ir nusausintų rankšluosčiu plaukų. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų leisdami kondicionieriui tolygiai veikti per visą plauką. Palikite veikti 5 minutes ir gerai nuskalaukite. Geriausiam rezultatui pasiekti naudokite kartu su HYDRATION linijos šampūnais bei kitais Jūsų pamėgtais I.C.O.N. produktais.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: