BK SMOOTH glotninamasis nenuplaunamas balzamas 150 ml. Padidinti

I.C.O.N. BK SMOOTH glotninamasis nenuplaunamas balzamas 150 ml.

Ši nenuplaunama priemonė sukuria apsauginę hidrofobinę plėvelę, kuri saugo plauką nuo terminio ir žalingo aplinkos poveikių. Plaukai, bet kokiomis sąlygomis, išliks glotnūs, tiesūs ir spindintys. Tai intensyviai maitinanti ir atstatanti priemonė.

Smulkiau



30,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasNaudojimas: ANTI-FRIZZ šampūnu išplautų ir ANTI-FRIZZ kondicionuojančia kaukė pamaitintų bei rankšluosčiu nusausintų plaukų. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų ir formuokite plaukus džiovintuvu arba tiesinimo žnyplėmis.

Kodėl verta rinktis?

BK SMOOTH nenuplaunamas balzamas praturtintas visomis reikalingomis aminorūgštimis, kurios užtikrina plaukų stiprumą iš vidaus. Baltymai suteikia tvirtumo, o aliejai glotnumo. Keravis baltymų kompleksas ir Biotinas suteikia elastingumo ir tiesumo. Pantenolis suteikia laminavimo efektą ir neleidžia drėgmei išpūsti plauko. Naudojant BK SMOOTH nenuplaunamą balzamą Jūs ilgesniam laikui užrakinsite įvestą maitinimą į plauką. Neribokite savęs džiovindami plaukus su džiovintuvu arba naudodami žnyples, nes dėka šios priemonės plaukai džius greičiau, o karščio dėka suaktyvinsite visus atstatančius bei maitinančius ingredientus.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: