ORGANIC kanapių aliejus Padidinti

I.C.O.N. ORGANIC kanapių aliejus

Galvos odos, plaukų ir kūno priežiūrai. Maitina galvos odą, stiprina plaukų šaknis ir skatina jų augimą. Keturi gryni, natūralūs ir organiniai aliejai yra skirti palaikyti gerą savijautą. Gryniausias ir geriausias turimas kanapių aliejus sumaišytas su sertifikuotais organiniais aliejais. Turintis daug vitamino E, Omega-3, Omega-6 ir Omega-9 riebiųjų rūgščių, kurios maitina galvos odą ir stiprina plaukus, taip skatindama plaukų augimą.

Migdolų aliejus - lengvas, užpildantis ir atstatantis pažeistas plauko vietas. Suteiks glotnumo ir lengvumo Jūsų plaukams. Būtinosios riebiosios rūgštys, esančios migdolų aliejuje, yra lengvai absorbuojamos plaukų, giliai juos drėkina ir suteikia šilkinių plaukų efektą. Pipirmėtės aliejus ramina ir gydo galvos odą, apsaugo ją nuo išsausėjimo ir pleiskanų, bei šiek tiek atvėsina kūną. Saulėgrąžų aliejus pagerina Jūsų galvos odos būklę ir pasižymi stipriomis antibakterinėmis savybėmis. Kanapių aliejus turi daug vitamino E ir riebalų rūgščių turintis CBD 1000 maitina galvos odą ir stiprina plaukus, taip skatindamas sveikų plaukų augimą.

30ml

Smulkiau



97,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Kodėl verta rinktis?

Tepkite tiesiai ant galvos odos, drėgnų ar sausų plaukų, gerai įmasažuokite. Nuplaukite su šampūnu. Norėdami pasiekti geriausią rezultatą, naudokite kartu su kitomis ORGANIC linijos priemonėmis. Norėdami sumažinti uždegiminius procesus, sustiprinti plaukų folikulus, įlašinkite pilną lašintuvą į savo naudojamas odos priežiūros priemones.
Papildomas naudojimo būdas
Naudodami kartu su kitomis I.C.O.N. procedūromis arba priemonėmis, suteiksite papildomą maitinimą. Įmasažuokite į pavargusius raumenis, kad numalšintumėte skausmą.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: