MKS ECO LET IT SHINE NATŪRALAUS BLIZGESIO SUTEIKIANTIS PURŠKIKLIS PLAUKAMS, 118 ML. Padidinti

MKS ECO LET IT SHINE NATŪRALAUS BLIZGESIO SUTEIKIANTIS PURŠKIKLIS PLAUKAMS, 118 ML.

Suteikite plaukams blizgesio su lengva "Let It Shine" dulksna, kuri, maitinamojo argano ir kanapių sėklų aliejų mišinio dėka glotnina plaukus ir neleidžia jiems šiauštis, suteikia blizgesio ir šilko švelnumo.

Šis lengvas, drėkinantis, blizgesio suteikiantis purškiklis ,,MKS eco Let It Shine'' apjungia argano aliejų iš Maroko ir itin maitinantį kanapių sėklų aliejų tam, kad plaukai įgautų blizgesio, būtų glotnesni ir nesišiauštų. "MKS eco Let It Shine" idealiai tinka šukuosenai užbaigti, blizgesiui atgaivinti ir greitai sužibėti. Pasirūpinkite, kad šis purškiamas blizgesys taptų svarbiausiu Jūsų plaukų priežiūros produktu, nes niekada nežinote, kada reikės nepriekaištingai atrodančių plaukų.

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

Kvapas Original: žemiškas, pikantiškas/jausmingas.

NAUDOJIMAS: taip pat rekomenduojame ir "MKS eco Oil". Naudokite "MKS eco Oil" ant drėgnų plaukų, kad plaukai labiau blizgėtų ir būtų lengviau suvaldomi, o tada naudokite "Let it Shine" ant sausų plaukų - įvaizdžiui užbaigti.

SUDĖTIS: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Phenyltrimethicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Parfum, Hexyl Cinnamaldehyde, Benzyl Benzoate, Linalool, Coumarin, Limonene.

Smulkiau



20,90€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Kodėl verta rinktis?

  • itin lengva konsistencija greitiems plaukų pokyčiams;
  • pagerina plaukų būklę ir tekstūrą;
  • atgaivina plaukų blizgesį;
  • glotnina ir neleidžia plaukams pūstis;

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: