Paakių priežiūrai

Prekiniai ženklai
Kilmės šalis
Prekės tipas
Pobūdis
Amžiaus grupė
Odos tipas

Paakių priežiūrai

Paakiai – jautriausia odos zona. Ji yra labai plonytė – vos 0,1- 0,5mm ir labai sausa, joje yra mažai riebalų, dėl to oda nėra elastinga ir bėgant metams vis labiau raukšlėjasi ir glemba. Paakių oda patariama pradėti rūpintis anksti, netgi nuo dvidešimties metų naudoti lengvos konsistensijos paakių kremus ar gelius. Vyresniame amžiuje tokios priemonės per silpnos, reikėtų rinktis labiau koncentruotas priemones, kurios skatina odos atsinaujinimo procesus. Šioje kategorijoje rasite didelį pasirinkimą paakių priežiūros balzamų, gelių, serumų ar kremų, kurie padeda odai atsikratyti pirmųjų senėjimo požymių, mažina raukšlių gylį, skaistina odą ir skatina jos elastingumą. Paakių odai skirtos priežiūros priemonės maitina ir drėkina bei atgaivina paakių odą. Paakių priežiūros priemonės padeda kovoti su mimikos raukšlių atsiradimu, apsaugo odą nuo kenksmingo aplinkos poveikio.  Paakių priežiūrai siūlome išbandyti  Skin Doctors, Algologie, Kleraderm, Coup d‘Eclat, Resultime, La Mav, Germaine de Capuccini ar Peonia gamintojų siūlomus paakių balzamus, gelius, kremus ar serumus.

Rodoma 16 - 30 iš 36 dalykų
  • Clarins Extra Firming Eye Lift Serum paakių serumas yra skirtas brandžiai odai. Serumas veikia patamsėjimus ir paburkimus bei greitai susigeria, švelnina ir gaivina paakių odą. Taip pat Clarins Extra Firming Eye Lift Serum paakių serumas sudėtyje turintis organinio žaliojo banano ir citrininio čiobrelio stangrina paakių odą, o kaštono ekstraktas ir...

    54,94€
    Tik internetu
  • Clarins Skin Smoothing Eye Mask paakių kaukė yra skirta visų tipų odai. Paakių kaukė ramina paakių odą, pakelia tonusą, sumažina nuovargio bei streso žymes.  

    46,98€
    Tik internetu
  • Clarins Extra Firming Eye Wrinkle Smoothing Cream paakių kremas yra skirtas visų tipų odai. Kremas nuramina paakių odą, mažina ir užpildo raukšleles bei stangrina paakių odą.

    51,32€
    Tik internetu
  • Helena Rubinstein Hydra Collagenist Eye Contour paakių kremas yra skirtas visų tipų odai. Kremas padeda naikinti nuovargio požymius bei suteikia paakių odai glotnumo ir drėgmės.

    73,08€
    Tik internetu
  • Ziaja PRO akių ir lūpų serumas yra skirtas visų tipų odai. Serumas yra su hialurono rūgštimi, todėl lygina odos linijas ir atstato odą.  

    20,89€
    Tik internetu
  • Payot Gel Yeux Apaisant akių priežiūros želė yra su hialurono rūgštimi bei gali padėti sumažinti tamsius ratilus aplink akis, raminti bei drėkinti paakių odą.

    24,35€
    Tik internetu
  • Payot Hydra 24+ drėkinantis gaivinantis akių kremas yra su Hydro Défense kompleksu, kuris padeda pašalinti nuovargio požymius. Kremas yra švelnios tekstūros su metaliniu masažo rutulėliu. Taip pat Payot Hydra 24+ drėkinantis gaivinantis akių kremas padeda maitinti bei lyginti paakių odą.

    31,82€
    Tik internetu
  • Payot Uni Skin Yeux Et Levres paakių kremas padeda užpildyti raukšles, lyginti odos atspalvį bei paraudimus.

    34,43€
    Tik internetu
  • Payot Techni Liss Techni Regard Smoothing Eye Cream paakių kremas padeda lyginti raukšles, šviesinti tamsius ratilus bei yra lengvos konsistencijos.

    42,18€
    Tik internetu
  • Juvena Skin Regenerate & Restore paakių kremas padeda gerinti odos elastingumą, mažinti smulkias raukšles bei tonizuoti odą.

    54,42€
    Tik internetu
  • Juvena Skin Nova SC paakių serumas gali padėti raminti odą aplink akis, sumažinti raukšleles bei nelygumus.

    64,54€
    Tik internetu
  • Clarins Skin-Smoothing Eye Mask paakių kaukė yra skirta visų tipų odai. Kaukė padeda raminti paakių odą, pakelti tonusą, sumažinti nuovargio bei streso žymes ir dailinti akių kontūrus.

    39,60€
    Tik internetu
  • Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate paakių kremas yra skirtas normaliai ar sausai odai. Kremas gali padėti stiprinti dermo sluoksnį, lyginti raukšles, sumažinti paburkimus bei ratilus.

    67,43€
    Tik internetu
  • Helena Rubinstein Prodigy Re-Plasty paakių gelis padeda šalinti nuovargio žymes, mažinti tamsius ratilus bei lyginti paakių odą.

    68,77€
    Tik internetu
  • Helena Rubinstein Powercell Smoothing Eye Lines paakių kremas (pagalvėlių formos) padeda mažinti nuovargio požymius bei patinimus. Taip pat paakių kremas padeda odos regeneracijai ir atjauninimui.

    103,56€
    Tik internetu
Rodoma 16 - 30 iš 36 dalykų