Akių priežiūrai

Akių priežiūrai

Akys reikalauja itin atidžios priežiūros. Specialiai jautriai paakių odai valyti ir prausti rekomenduojama rinktis specialius akių valymui skirtus valiklius ir prausiklius. Akių priežiūrai skirti prausikliai ir valikliai idealiai nuvalo akių makiažą ir odos nešvarumus. Šie akių priežiūrai skirti valikliai yra švelnūs, todėl bus tinkami net jautrios odos savininkams. Po valymo procedūros būtina nepamiršti patepti paakių odą geliu, balzamu, serumu ar kremu, kadangi šiai jautriai ir plonytei odos zonai reikalinga speciali priežiūra. Paakių geliai, balzamai, serumai ar kremai drėkina odą ir išsaugo jos elastingumą, o pasirinkus tinkamą priemonę, padeda atsikratyti ir pirmųjų senėjimo požymių – raukšlių.  Silpnoms ir išretėjusioms blakstienoms ar antakiams atgaivinti rasite itin efektyvių savo poveikiu blakstienų augimo stimuliatorių, kurie padeda atstatyti natūralų blakstienų ilgį bei tankį ir net kelis kartus jį padidinti. Jūsų akių priežiūrai siūlome rinktis Doctors, Algologie, Kleraderm, Coup d‘Eclat, Resultime, La Mav, Germaine de Capuccin, Peonia, Ecrinal, Spectral Lash, Ecrinal, RevitaLash, RevitaBrow priemones.

Rodoma 16 - 30 iš 44 dalykų
  • Juvena Master Cream Eye & Lip lūpų ir paakių kremas yra skirtas visų tipų odai. Kremas pašalina matomas raukšleles aplink akis ir lūpas. Taip pat Juvena Master Cream Eye & Lip lūpų ir paakių kremas padeda sumažinti paburkimus, tamsius ratilus bei nuovargio žymes.

    91,94€
    Tik internetu
  • Juvena Skin Rejuvenate Lifting Eye Gel paakių gelis yra skirtas visų tipų odai. Gelis išlygina, sustangrina ir įtempia odą aplink akis. Taip pat naudojant Juvena Skin Rejuvenate Lifting Eye Gel paakių gelį mažėja nuovargio žymės po akimis.

    36,52€
    Tik internetu
  • Juvena Skin Rejuvenate Nourishing Eye Cream jauninamasis akių kontūro kremas yra skirtas visų tipų odai. Kremas sumažina smulkias linijas ir raukšleles bei stiprina jautrią paakių odą. Taip pat Juvena Skin Rejuvenate Nourishing Eye Cream jauninamasis akių kontūro kremas pagerina odos išvaizdą bei suteikia odai švelnumo.

    40,55€
    Tik internetu
  • Juvena Skin Optimize Eye Cream Sensitive paakių kremas yra skirtas jautriai odai. Kremas yra bekvapis ir mažina smulkias raukšleles aplink akis, bei intensyviai drėkina ir ramina jautrią paakių odą.

    33,39€
    Tik internetu
  • Clarins Extra Firming Eye Lift Serum paakių serumas yra skirtas brandžiai odai. Serumas veikia patamsėjimus ir paburkimus bei greitai susigeria, švelnina ir gaivina paakių odą. Taip pat Clarins Extra Firming Eye Lift Serum paakių serumas sudėtyje turintis organinio žaliojo banano ir citrininio čiobrelio stangrina paakių odą, o kaštono ekstraktas ir...

    54,94€
    Tik internetu
  • Clarins Skin Smoothing Eye Mask paakių kaukė yra skirta visų tipų odai. Paakių kaukė ramina paakių odą, pakelia tonusą, sumažina nuovargio bei streso žymes.  

    46,98€
    Tik internetu
  • Clarins Instant Eye Make Up Remover dvifazis akių makiažo valiklis yra skirtas visiems odos tipams. Valiklis nuvalo net atsparų vandeniui akių makiažą. Taip pat Clarins Instant Eye Make Up Remover dvifazis akių makiažo valiklis švelnina bei ramina paakių odą ir pasižymi stimuliuojančiomis, bei blakstienų augimą skatinančiomis savybėmis.

    26,60€
    Tik internetu
  • Clarins Gentle Eye Make-up Remover švelnus akių makiažo valiklis yra skirtas visiems odos tipams. Valiklis nuvalo akių makiažą bei ramina paakių odą ir pasižymi stimuliuojančiomis, bei blakstienų augimą skatinančiomis savybėmis.  

    25,75€
    Tik internetu
  • Clarins Extra Firming Eye Wrinkle Smoothing Cream paakių kremas yra skirtas visų tipų odai. Kremas nuramina paakių odą, mažina ir užpildo raukšleles bei stangrina paakių odą.

    51,32€
    Tik internetu
  • Helena Rubinstein Hydra Collagenist Eye Contour paakių kremas yra skirtas visų tipų odai. Kremas padeda naikinti nuovargio požymius bei suteikia paakių odai glotnumo ir drėgmės.

    73,08€
    Tik internetu
  • Helena Rubinstein All Mascaras Makeup Remover akių makiažo valiklis yra skirtas visų tipų odai net ir jautriai. Valiklis švelniai valo net ir vandeniui atsparų makiažą.

    39,95€
  • Ziaja PRO akių ir lūpų serumas yra skirtas visų tipų odai. Serumas yra su hialurono rūgštimi, todėl lygina odos linijas ir atstato odą.  

    20,89€
    Tik internetu
  • Payot Gel Yeux Apaisant akių priežiūros želė yra su hialurono rūgštimi bei gali padėti sumažinti tamsius ratilus aplink akis, raminti bei drėkinti paakių odą.

    24,35€
    Tik internetu
  • Payot Hydra 24+ drėkinantis gaivinantis akių kremas yra su Hydro Défense kompleksu, kuris padeda pašalinti nuovargio požymius. Kremas yra švelnios tekstūros su metaliniu masažo rutulėliu. Taip pat Payot Hydra 24+ drėkinantis gaivinantis akių kremas padeda maitinti bei lyginti paakių odą.

    31,82€
    Tik internetu
  • Payot Uni Skin Yeux Et Levres paakių kremas padeda užpildyti raukšles, lyginti odos atspalvį bei paraudimus.

    34,43€
    Tik internetu
Rodoma 16 - 30 iš 44 dalykų