Plaukų tiesinimo žnyplės

Prekiniai ženklai

Plaukų tiesinimo žnyplės

Tiesinimo žnyplės — vienas dažniausiai naudojamų prietaisų plaukų priežiūroje. Jų pagalba galite suvaldyti neklusnius, netvarkingai besibanguojančius plaukus tiek namų sąlygomis, tiek grožio salone. Renkantis tiesintuvą, svarbu atkreipti dėmesį į  plokštelių medžiagą. Plaukų tiesinimo žnyplės su keramikinėmis plokštelėmis ir turmalinu padės pasiekti lygių plaukų efektą per daug nesužalojant plauko. Šios tiesinimo žnyplės dažytiems plaukams tinka idealiai — tausoja spalvą ir suteikia plaukams glotnumo bei spindesio. Tiesinimo žnyplės su titanu greičiau įkaista ir tolygiai paskirsto karštį, todėl jų pagalba galite ypač greitai suformuoti norimą šukuoseną. Tiesinant plaukus svarbu nekaitinti plaukų vienoje vietoje — žnyplės turėtų slysti per plauką, taip jis bus mažiau alinamas.

Žnyplių temperatūros nustatymo funkcija padeda pasiekti daug efektyvesnių rezultatų per trumpesnį laiką. Patogus dizainas, saugus naudojimas tai dar keli privalumai kurie aktualūs renkantis šį prietaisą.

Rodoma 16 - 30 iš 45 dalykų
  • Remington Pro-Ion S7710 tiesintuvas yra su triguba jonų technologija, greitu įkaitimu (15 sek.), skaitmeniniu ekranu ir 9 temperatūros nustatymais. Taip pat tiesintuvas turi atminties funkciją (atsimena paskutinę naudotą temperatūrą), pasukamą laidą bei keramikos-turmalino padengimą, kuris užtikrina laisvą slydimą modeliavimo metu.  

    41,93€
    Tik internetu
  • Remington Pro-Ceramic Extra S5525 tiesintuvas yra su pažangia keramine ultra danga, skaitmeniniu ekranu, greito įkaitimo (15 sek.) bei temperatūros užrakinimo ir padidinimo funkcijomis. Taip pat tiesintuvas turi plaukiojančias plokštes, užraktą, pasukamą laidą bei automatinį išsijungimą po 60 min.

    43,71€
    Tik internetu
  • Remington PROTECT S8700 tiesintuvas turi 5 skirtingus temperatūros nustatymus, greitą įkaitimą (15 sek.), plaukiojančias plokštes bei patogų skaitmeninį ekraną. Taip pat tiesintuvo keraminės plokštės yra infuzuotos keratinu, argano ir makadamijos aliejumi.

    79,28€
    Tik internetu
  • Remington Colour Protect S6300 tiesintuvas yra su keramikos danga, greitai įkaista (15 sek.), turi 30 skirtingų nustatymų, plaukiojančias plokštes, LED indikatorių ir plokščių užrakinimą.

    32,02€
    Tik internetu
  • Remington Wet 2 Straight S7300 tiesintuvas yra skirtas tiek drėgnam tiek ir sausam naudojimui. Tiesintuvas yra su keramikos plaukiojančiomis plokštėmis, skaitmeniniu ekranu, greito įkaitimo (15 sek.), automatiniu išsijungimu (po 60 min.) bei temperatūros blokavimo funkcija.

    36,13€
    Tik internetu
  • Remington CB7400 plaukų tiesinimo šepetys sukurtas norint tiesinti plaukus be natūralios apimties praradimo. Šepetys yra su keraminiais šeriais, neįkaistančiais galiukais, 3 šilumos nustatymais bei greitu įkaitimu (30 sek.).

    48,16€
    Tik internetu
  • AEG HC 5585 plaukų tiesintuvas plaukus tiesina pastovia ir ilgai išliekančia temperatūra. Tiesintuvas yra su apsauga nuo perkaitimo, automatiniu išsijungimu, keramika padengtomis plokštelėmis ir greitai įkaista. Taip pat AEG HC 5585 plaukų tiesintuvas turi 16 temperatūros lygių, LCD ekraną ir karščiui atsparų, 360 kampu (aplink savo ašį) besisukantį laidą.

    23,84€
    Tik internetu
  • AEG HC 5593 plaukų tiesintuvas yra padengtas turmalino danga, kuri atlieka jonizuojančią funkciją, todėl plaukai tampa glotnūs. Tiesintuvas yra ergonimiškas, todėl tinka tiek kairiarankiams tiek ir dešiniarankiams. Taip pat AEG HC 5593 plaukų tiesintuvas turi 7 temperatūros nustatymus, karščiui atsparų, 360 kampu (aplink savo ašį) besisukantį laidą, LED...

    26,82€
    Tik internetu
  • AEG HC 5590 plaukų tiesintuvas yra padengtas turmalino danga, kuri atlieka jonizuojančią funkciją, todėl plaukai tampa glotnūs. Tiesintuvas yra ergonimiškas, todėl tinka tiek kairiarankiams tiek ir dešiniarankiams. Taip pat AEG HC 5590 plaukų tiesintuvas greitai įkaista, turi 7 temperatūros nustatymus, karščiui atsparų, 360 kampu (aplink savo ašį)...

    27,70€
    Tik internetu
  • AEG MC 5651 formavimo žnyplės yra su 4 keičiamais antgaliais (garbanojimo šepečiai su švelniais, užapvalintais šereliais), apsauga nuo perkaitimo, indikacine lempute, ergonomiška rankena bei 360° besisukančiu laidu.

    23,47€
    Tik internetu
  • Bosch PHS 8667 tiesintuvas labai greitai įkaista (per 25 sek.), automatiškai išsijungia bei turi reguliuojamą temperatūrą.

    57,35€
    Tik internetu
  • Bosch PHS 5263 tiesintuvas yra su keturguba jonizacija bei plačiais kaitinimo elementais, todėl lengvai ištiesins labai ilgus ir storus plaukus. Tiesintuvo „Quattro-Ion“ keturgubos jonizacijos technologija saugo plaukus nuo įsielektrinimo, palengvina jų šukavimą bei suteikia papildomo blizgesio. Taip pat Bosch PHS 5263 tiesintuvas turi 3 temperatūros...

    43,00€
    Tik internetu
  • Bosch PHS 2101B tiesintuvas yra padengtas anoduota danga, greito įkaitimo (45 sek.) bei su reguliuojama temperatūra.

    27,54€
    Tik internetu
  • Braun ES 1 tiesintuvas yra su keraminėmis plokštėmis, temperatūros reguliavimu bei greitu įkaitimu (per 60 sek.).

    44,97€
    Tik internetu
  • Braun ST 750 ES3 tiesintuvas greitai įkaista (per 30 sek.), automatiškai išsijungia, turi patogų LCD ekraną bei reguliuojamą temperatūrą. Taip pat tiesintuve įdiegta jonizacijos funkcija, suteikia plaukams blizgesio bei saugo juos nuo elektrinimosi.

    68,47€
    Tik internetu
Rodoma 16 - 30 iš 45 dalykų