Plaukų džiovintuvai

Prekiniai ženklai

Plaukų džiovintuvai

Daugelis neįsivaizduoja savo gyvenimo be plaukų džiovintuvo – juo ne tik galima greitai išdžiovinti šlapius plaukus, bet ir efektyviai suformuoti pageidaujamą šukuoseną. Šie prietaisai stebina savo funkcijų įvairove, kuri suteikia galimybę kiekvienam pasirūpinti nepriekaištingu įvaizdžiu. Įvairių modelių plaukų džiovintuvai Jūsų laukia mūsų elektroninės parduotuvės asortimente – pasirūpinkite tinkama savo plaukų priežiūra.

Gražūs ir blizgantys plaukai kiekvienam prideda papildomo žavesio ir sėkmingai leidžia užbaigti formuojamą įvaizdį. Tai – mūsų stiliaus detalė, todėl turime įdėti šiek tiek pastangų ir pasirūpinti tinkama jų priežiūra. Ne tik įvairios priemonės, bet ir naudojami prietaisai turi būtų kokybiški, jeigu norime džiaugtis ilgalaikiu rezultatu, tad siekiant, jog plaukų būtų sveiki, svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kokie plaukų džiovintuvai yra naudojami.

Šiuo atveju dažnai reikalingas ir greitas efektas, todėl renkantis verta pasidomėti maksimalia plaukų džiovintuvo įtampa, o tuomet jau galima dėmesį atkreipti ir į kitas detales. Ypač mėgstami yra joniniai plaukų džiovintuvai, kurie kur kas mažiau kenkia plaukams ir leidžia mėgautis efektyviais rezultatais, tačiau galima surasti ir kur kas daugiau šių prietaisų modelių ir variantų. Skirtingi plaukų džiovintuvo antgaliai leis pasiekti ir skirtingų rezultatų formuojant ne itin paklusnius plaukus – pasirinkus tinkamą variantą, galimas ir plaukų tiesinimas džiovintuvu, tad pasirinkimas šiuo atveju priklauso nuo asmeninių poreikių. Plaukų džiovintuvo instrukcija paprasta, tačiau surasti tinkamiausią prietaisą gali būti kur kas sunkiau, nei atrodo iš pradžių, tad tiems, kurie visuomet siekia aukščiausių rezultatų ir maksimalios kokybės, teks šiek tiek pagalvoti, kuriam gaminiui būtų galima patikėti savo plaukus.

Rodoma 61 - 75 iš 163 dalykų
  • Braun HD 130 plaukų džiovintuvas turi 2 temperatūros nustatymus, sulankstomą rankeną bei naudoja infraraudonųjų spindulių šilumos šaltinį, kuris apsaugo nuo karštų vietų ir sausinimo.

    29,63€
    Tik internetu
  • Braun HD 350 plaukų džiovintuvas turi 2 temperatūros režimus, 3 greičio režimus, apsaugas nuo perkaitimo bei perdžiūvimo. Taip pat džiovintuvas yra su ergonomiška rankena, mažu koncentratoriumi, difuzoriumi ir šalto oro funkcija.

    27,34€
    Tik internetu
  • Braun HD180 plaukų džiovintuvas yra su optimalia ventiliatoriaus padėtimi, kuri užtikrina tolygų šilto oro paskirstymą. Taip pat džiovintuvas turi ergonomišką dizainą, 2 temperatūros/oro srovės stiprumo lygius bei šalto oro srovę.

    25,24€
    Tik internetu
  • Braun Satin Hair HD780 plaukų džiovintuvas yra su 4 temperatūros nustatymais, 2 greičiais, koncentratoriumi bei šalto oro srove.

    58,51€
    Tik internetu
  • Braun HD580 plaukų džiovintuvas yra lengvo korpuso, ergonomiško dizaino bei su aukštos kokybės jonizavimo funkcija, kurios dėka plaukai nesielektrina ir išlieka švelnūs bei natūraliai spindintys. Taip pat džiovintuvo optimali ventiliatoriaus padėtis užtikrina tolygų šilto oro paskirstymą.

    43,03€
    Tik internetu
  • Braun HD770 Satin Hair 7 plaukų džiovintuvas yra su 3 šilumos bei 2 reguliuojamos oro srovės režimais. Taip pat džiovintuvas turi difuzorių, koncentratorių bei pakabinimo kilpą.

    61,08€
    Tik internetu
  • Braun 7 HD 710 plaukų džiovintuvas yra su jonizacijos technologija, kuri atkuria plaukų drėgmės pusiausvyrą, todėl plaukai nesielektrina. Taip pat su koncentratoriumi ir šalto oro srove.

    48,66€
    Tik internetu
  • Philips HP 4935/22 plaukų džiovintuvas yra su jonų kondicionavimu, 3 oro srauto bei temperatūros režimais ir šalto oro funkcija.

    28,01€
    Tik internetu
  • Philips HP 8103/00 plaukų džiovintuvas yra kompaktiškas, ergonomiškas ir lengvas, todėl ypač patogus keliaujant. Taip pat džiovintuvas turi mažą koncentratorių ir 2 greičio nustatymus.

    15,92€
    Tik internetu
  • Philips HP8230/00 plaukų džiovintuvas yra su šalto oro srove, 6 karščio ir greičio nustatymais bei ThermoProtect lengvai nustatomu greičiu ir temperatūra, kurie sukuria tobulą stilių.  

    23,89€
    Tik internetu
  • Philips ThermoProtect HP8232/00 plaukų džiovintuvas yra su ThermoProtect temperatūra, kuri yra optimali džiovinimo temperatūra ir suteikia plaukams papildomą apsaugą nuo perkaitimo. Taip pat su jonizavimo funkcija, difuzoiumu bei galingu oro srautu.

    37,32€
    Tik internetu
  • Philips HP8233/00 plaukų džiovintuvas yra su ThermoProtect temperatūra, kuri yra optimali džiovinimo temperatūra ir suteikia plaukams papildomą apsaugą nuo perkaitimo. Taip pat su jonizavimo funkcija, difuzoiumu bei galingu oro srautu.

    46,46€
    Tik internetu
  • Philips BHD002/00 plaukų džiovintuvas yra su ThermoProtect temperatūros nustatymu, kuris parenka optimalią džiovinimo temperatūrą ir suteikia papildomą plaukų apsaugą nuo perkaitimo. Taip pat su 3 karščio ir greičio deriniais ir šalto oro srove.

    21,56€
    Tik internetu
  • Philips BHD004/00 plaukų džiovintuvas yra su ThermoProtect temperatūros nustatymu, kuris parenka optimalią džiovinimo temperatūrą ir suteikia papildomą plaukų apsaugą nuo perkaitimo. Taip pat su 3 karščio ir greičio deriniais ir šalto oro srove.

    25,15€
    Tik internetu
  • Philips HP8115/00 plaukų džiovintuvas yra sulenkiamas, su 3 karščio ir greičio deriniais bei šalto oro srove.

    18,65€
    Tik internetu
Rodoma 61 - 75 iš 163 dalykų