Plaukų džiovintuvai

Prekiniai ženklai

Plaukų džiovintuvai

Daugelis neįsivaizduoja savo gyvenimo be plaukų džiovintuvo – juo ne tik galima greitai išdžiovinti šlapius plaukus, bet ir efektyviai suformuoti pageidaujamą šukuoseną. Šie prietaisai stebina savo funkcijų įvairove, kuri suteikia galimybę kiekvienam pasirūpinti nepriekaištingu įvaizdžiu. Įvairių modelių plaukų džiovintuvai Jūsų laukia mūsų elektroninės parduotuvės asortimente – pasirūpinkite tinkama savo plaukų priežiūra.

Gražūs ir blizgantys plaukai kiekvienam prideda papildomo žavesio ir sėkmingai leidžia užbaigti formuojamą įvaizdį. Tai – mūsų stiliaus detalė, todėl turime įdėti šiek tiek pastangų ir pasirūpinti tinkama jų priežiūra. Ne tik įvairios priemonės, bet ir naudojami prietaisai turi būtų kokybiški, jeigu norime džiaugtis ilgalaikiu rezultatu, tad siekiant, jog plaukų būtų sveiki, svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kokie plaukų džiovintuvai yra naudojami.

Šiuo atveju dažnai reikalingas ir greitas efektas, todėl renkantis verta pasidomėti maksimalia plaukų džiovintuvo įtampa, o tuomet jau galima dėmesį atkreipti ir į kitas detales. Ypač mėgstami yra joniniai plaukų džiovintuvai, kurie kur kas mažiau kenkia plaukams ir leidžia mėgautis efektyviais rezultatais, tačiau galima surasti ir kur kas daugiau šių prietaisų modelių ir variantų. Skirtingi plaukų džiovintuvo antgaliai leis pasiekti ir skirtingų rezultatų formuojant ne itin paklusnius plaukus – pasirinkus tinkamą variantą, galimas ir plaukų tiesinimas džiovintuvu, tad pasirinkimas šiuo atveju priklauso nuo asmeninių poreikių. Plaukų džiovintuvo instrukcija paprasta, tačiau surasti tinkamiausią prietaisą gali būti kur kas sunkiau, nei atrodo iš pradžių, tad tiems, kurie visuomet siekia aukščiausių rezultatų ir maksimalios kokybės, teks šiek tiek pagalvoti, kuriam gaminiui būtų galima patikėti savo plaukus.

Rodoma 31 - 45 iš 166 dalykų
  • Remington Silk AC9096 plaukų džiovintuvas yra su 6 karščio ir greičio nustatymais, turbo boost funkcija (padidina oro greitį iki 10% greitam džiovinimui) bei jonų kondicionavimu (90% daugiau jonų nei kituose modeliuose). Taip pat turi šilko keramikos groteles, koncentratorių, difuzorių ir pakabinimo kilpą.

    56,70€
    Tik internetu
  • Remington Your Style D5219 plaukų džiovintuvas turi 2 greičio nustatymus, difuzorių, jonizatorių bei koncentratorių.

    33,22€
    Tik internetu
  • Remington Easy Cord D5801 plaukų džiovintuvas su keraminiu jonų šildytuvu turi 3 šilumos ir 2 greičio nustatymus. Taip pat džiovintuvas yra su šalto oro srove, koncentratoriumi bei nuimamomis lengvai valomomis galinėmis grotelėmis.

    48,71€
    Tik internetu
  • Remington D3190 plaukų džiovintuvas su jonų technologija turi 3 šilumos ir 2 greičio nustatymus. Taip pat džiovintuvas yra su šalto oro srove bei koncentratoriumi.

    30,31€
    Tik internetu
  • Remington AC5911 plaukų džiovintuvas yra su kintamosios srovės varikliu, 130 km/val greičio oro srautu greitam plaukų džiovinimui, jonų kondicionavimu bei 3 šilumos ir 2 greičio nustatymais. Džiovintuvas tai pat turi ploną koncentratorių (7 mm), difuzorių bei šalto oro srautą.

    49,83€
    Tik internetu
  • Remington AC3300 plaukų džiovintuvas turi 3 temperatūros režimus, 2 greičio nustatymus, jonų kondicionavimą bei šalto oro funkciją.

    48,68€
    Tik internetu
  • Remington Sapphire Pro AC5099 plaukų džiovintuvas turi 5 skirtingus greičius, šalto oro funkciją bei jonų kondicionavimą.

    50,18€
    Tik internetu
  • Remington Shine 5216 plaukų džiovintuvas yra su jonų generatoriumi bei galingu oro srautu (85 km/val.) greitam džiovinimui. Taip pat džiovintuvas yra su 3 šilumos ir 2 greičio nustatymais, šalto oro srove, koncentratoriumi ir difuzoriumi.

    34,63€
    Tik internetu
  • Remington Colour Protect D6090 plaukų džiovintuvas yra su jonų kondicionavimu, 3 šilumos ir 2 greičio nustatymais, šalto oro srove, koncentratoriumi bei kilpa pakabinimui.

    37,02€
    Tik internetu
  • Remington PRO DRY D3080W plaukų džiovintuvas yra su jonų kondicionavimu, 3 šilumos ir greičio nustatymais bei šalto oro srove.

    28,37€
    Tik internetu
  • Remington PROluxe AC9140 plaukų džiovintuvas yra su jonizatoriumi, išskirtinės formos koncentratoriumi bei pagerintu oro srovės ir šilumos paskirstymu.

    54,14€
    Tik internetu
  • Remington PRO-Air Light AC6120 plaukų džiovintuvas yra su jonizatoriumi, šalto oro funkcija, 3 šilumos ir 2 greičio nustatymais. Taip pat jis 50% tylesnis (nei kiti modeliai) bei turi difuzorių ir 2 koncentratorius.

    52,00€
    Tik internetu
  • AEG HTD 5584 plaukų džiovintuvas yra su 6 greičio ir temperatūros nustatymais, šalto oro funkcija bei joninio kondicionavimo funkcija, kuri apsaugos plaukus nuo perdžiūvimo ir elektrinimosi. Taip pat džiovintuvas turi mažą koncentratorių tiksliai oro srovei bei difuzorių banguotiems plaukams.

    22,38€
  • AEG HTD 5595 plaukų džiovintuvas yra su 5 greičio ir temperatūros nustatymais, šalto oro funkcija bei joninio kondicionavimo funkcija, kuri apsaugos plaukus nuo perdžiūvimo ir elektrinimosi. Taip pat džiovintuvas turi mažą koncentratorių tiksliai oro srovei bei difuzorių banguotiems plaukams.

    27,24€
    Tik internetu
  • AEG HT 5580 plaukų džiovintuvas yra su 3 temperatūros pasirinkimais, 2 oro pūtimo nustatymais, šalto oro srove bei ECO energijos taupymo nustatymu. Taip pat džiovintuvas turi papildomą siaurą formuojantį antgalį, kuris sukasi 360° kampu.

    18,51€
    Tik internetu
Rodoma 31 - 45 iš 166 dalykų