Prausikliai

Rodoma 1 - 15 iš 18 dalykų
  • Veido prausiklis Sacura Antiac spuoguotai, riebiai veido odai – efektyvi prevencinė priemonė kovai su įvairių rūšių spuogais. Prausiklis padeda apsaugoti odą nuo spuogų, padeda naikinti dėmeles likusias po spuogų ir inkštirų. Kasdienio naudojimo prausiklis Salcura Antiac yra itin švelnus, tačiau veiksmingas kovojant su spuogais. Sudėtyje esantis...

  • Švelnus, lengvas putojantis prausiklis ir makiažo valiklis. Tinka jautriai odai. 200 ml.

  • Bioskin Junior veido ir kūno prausiklis sukurtas specialiai jautrios ar egzemos paveiktos odos priežiūrai. Praturtintas natūraliomis sudėtinėmis dalimis prausiklis veikia raminančiai, suteikia odai švelnumo, elastingumo.  Pantenolis (provitaminas B5) padeda apsaugoti veido ir kūno odą nuo uždegimų, drėkina, suteikia jai minkštumo ir stangrumo, padeda...

  • Payot Cleansing Gel With Cinnamon Extracts valomoji veido želė su cinamono ekstraktu yra skirta mišriai ar riebiai veido odai. Veido želė gausiai suputoja nuo sąlyčio su vandeniu. Payot Cleansing Gel With Cinnamon Extracts valomoji veido želė pašalina kosmetiką, sebumo perteklių ir odą užteršusias daleles bei grąžina odai švytėjimą ir gaivą.

    24,80€
    Tik internetu
  • Payot Mousse Micellaire Nettoyante micelinės veido prausimosi putos yra skirtos visų tipų odai. Micelinės veido prausimosi putos yra kreminės konsistensijos ir su aviečių ekstraktu. Payot Mousse Micellaire Nettoyante micelinės veido prausimosi putos švelniai nuvalo veido odą, o taip pat jų sudėtyje nėra muilo.

    28,18€
    Tik internetu
  • Payot Gelée Gommante Douceur švelnus gelinis šveitiklis veidui su papajų ekstraktu yra skirtas normaliai ar sausai odai. Šveitiklis savo sudėtyje neturi abrazyvinių dalelių, todėl yra itin švelnus odai. Payot Gelée Gommante Douceur šveitiklio gelinė tekstūra paverčia kasdienį odos šveitimo ritualą į malonią patirtį ir užtikrina veiksmingą odos šveitimą,...

    27,92€
    Tik internetu
  • Juvena Pure Cleansing Clarifying Cleansing Foam valomosios veido putos yra skirtos mišriai, normaliai ar riebiai odai. Putos yra neriebios, todėl išvalo poras ir atgaivina odą. Taip pat Juvena Pure Cleansing Clarifying Cleansing Foam valomosios veido putos neleidžia ant odos kauptis nešvarumams, palaiko drėgmę ir suteikia odai energijos.

    22,60€
    Tik internetu
  • Clarins Gentle Foaming Cleanser Dry Skin veido prausiklis yra skirtas sausai odai. Prausiklis pašalina riebalų perteklių, nuplauna nešvarumus bei makiažą, atkuria natūralią odos pusiausvyrą, sutraukia poras, neutralizuoja kieto vandens poveikį ir maitina odą. Todėl naudojant Clarins Gentle Foaming Cleanser Dry Skin veido prausiklį oda tampa lygi, švari,...

    29,07€
    Tik internetu
  • Clarins Pure Melt Cleansing Gel valomoji veido želė yra skirta visiems odos tipams. Želė suteikia odai švelnumo, švaros ir gaivos pojūtį. Taip pat pašalina nešvarumus ir net atsparų vandeniui makiažą. Clarins Pure Melt Cleansing Gel valomoji veido želėmasažuojant virsta švelniu aliejumi, o kuomet nuplaunama – lengva pienelio konsistencijos emulsija.

    30,12€
    Tik internetu
  • Helena Rubinstein Pure Ritual Deep Cleansing Creamy Foam veido prausiklis yra skirtas visiems odos tipams. Prausiklis padeda giliai valyti odą bei suteikti jai švytėjimo.

    77,99€
    Tik internetu
  • DR SEBAGH Breakout Foaming Cleanser prausiklis yra skirtas riebiai odai. Prausiklis padeda švariai išvalyti odą bei pašalinti makiažo likučius.

    34,27€
    Tik internetu
  • DR SEBAGH Foaming Cleanser prausiklis yra skirtas visų tipų odai. Prausiklis padeda švelniai valyti odą, nedžiovina jos bei padeda pašalinti makiažo likučius.

    36,43€
    Tik internetu
  • Šis Germaine de Capuccini OPTIONS rinkinys yra skirtas specialiai riebios bei mišrios veido odos priežiūrai.   Rinkinį sudaro: OPTIONS balansuojantis makiažo valymo gelis.Gaivios, permatomos tekstūros makiažo valymo gelis, sudrėkinus vandeniu, tampa kreminėmis putomis, kurios prasiskverbia į epidermį ir, neišsausindamos odos, valo nešvarumus, makiažo...

    40,40€
  • START UP CLEANSING MILK. Skysta ir lengva emulsija be alkoholio, kurioje gausu atidžiai atrinktų minkštinamųjų ir raminamųjų medžiagų. Tinka visų tipų odai. Švelniai valo odą, nepažeidžia hidrolipidinės mantijos ir palaiko odos pH.

  • FACE CLEANSER ANTI-IMPERFECTIONS WITH MANDELIC ACID. Prausiamasis veido valiklis su hidroksirūgštimis. Reguliuoja sebumo gamybą, valo odą ir išsaugo fiziologinį odos pH. Idealus mišriai ir dehidratuotai odai. Pašalina odos nešvarumus, valo poras. Oda tampa švari ir tolygesnė.

Rodoma 1 - 15 iš 18 dalykų