ORGANIC kanapių aliejaus rinkinys Padidinti

I.C.O.N. ORGANIC kanapių aliejaus rinkinys

Natūrali, ekologiška plaukų priežiūros bei puoselėjimo produktų linija be vandens ir sintetinių kvapiųjų medžiagų, praturtinta ne tik eteriniais aliejais, bet ir kanapių, bei pagaminta alavijų pagrindu, pakelia grynumo, natūralumo ir ekologiškumo standartus į naujas aukštumas. Rinkinį sudaro ORGANIC linijos šampūnas, kondicionierius, kaukė, kanapių aliejus.

Smulkiau



143,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Kodėl verta rinktis?

Organic šampūnas: Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Išspauskite lašelį šampūno į delną ir patrinkite tarp delnų. Šampūną švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite odą pirštų galais. Išskalaukite ir procedūrą pakartokite antrą kartą, paskirstydami šampūno putas per visą plaukų ilgį ir palikdami šampūną kelioms minutėms veikti. Gerai išskalaukite.

Organic kaukė: Tepkite kaukę ant drėgnų plaukų. Įmasažuokite į galvos odą ir paskirstykite per plaukų ilgį. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų leisdami kaukei tolygiai veikti per visą plauką. Palikite veikti 5-10 minučių ir gerai nuskalaukite. Po kaukės naudokite kondicionierių.

Organic kondicionierius: Nedidelį kondicionieriaus kiekį ištrinkite tarp delnų. Įmasažuokite į galvos odą ir paskirstykite per plaukų ilgį. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų leisdami kondicionieriui tolygiai veikti per visą plauką. Palikite veikti 5 minutes ir gerai nuskalaukite.

Kanapių aliejus: Tepkite tiesiai ant galvos odos, ant drėgnų ar sausų plaukų, gerai įmasažuokite. Nuplaukite su šampūnu.

Papildomas naudojimas: Naudokite kartu su kitomis I.C.O.N. procedūromis arba priemonėmis, suteiksite papildomą maitinimą. Įmasažuokite į pavargusius raumenis, kad numalšintumėte skausmus.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: