I.C.O.N. INDIA Trio Box rinkinys Padidinti

I.C.O.N. CURE Trio Box rinkinys

I.C.O.N. CURE Trio Box rinkinys yra sudarytas iš I.C.O.N. Cure Shampoo šampūno (250 ml), I.C.O.N. Cure Serum – Double Body serumo (250 ml) ir I.C.O.N. Cure Spray purškiklio – nenuplaunamos kaukės (250 ml). I.C.O.N. Cure Shampoo šampūnas yra skirtas visų tipų plaukams. Šampūnas yra intensyviai atstatantis ir regeneruojantis plaukus. I.C.O.N. Cure Shampoo šampūnas giliai maitina plaukus, palaiko odos ph balansą, mažina plaukų pūtimąsi, skatina plaukų augimą bei stiprina plaukų svogūnėlius. I.C.O.N. Cure Serum – Double Body serumas suteikia plaukams vešlumo ir apimties. Serumas savo sudėtyje turi tripeptidų kompleksą, kuris prasiskverbia giliai į plauką, užpildydamas jį ir suteikdamas plaukams apimties. Taip pat I.C.O.N. Cure Serum – Double Body serumas stabdo plaukų slinkimą bei skatina plaukų augimą. I.C.O.N. Cure Spray purškiklis – nenuplaunama kaukė prisotina plaukus drėgme, atkuria plauko struktūrą ir pažeistas vietas. Kaukė skirta sausiems, pažeistiems ir nepaklusniems plaukams, nes suteikia plaukams gyvybingumo, apimties ir elastingumo.

Smulkiau



57,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Talpa250 ml x 3
KomplektacijaI.C.O.N. Cure Shampoo šampūnas (250 ml), I.C.O.N. Cure Serum – Double Body serumas (250 ml) ir I.C.O.N. Cure Spray purškiklis – nenuplaunama kaukė (250 ml).
Kilmės šalisJungtinės Amerikos Valstijos
NaudojimasĮspauskite lašelį šampūno į delną ir patrinkite tarp abiejų delnų. Šampūną švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite odą pirštų galais. Išskalaukite. Jeigu reikia pakartokite. Serumą naudokite po galvos plovimo. Vieną paspaudimą serumo patrinkite tarp delnų ir paskirstykite ant plaukų šaknų iki pat galiukų ir iššukuokite. Priemonę naudokite prieš džiovindami plaukus arba ant sausų plaukų. Purškiklį galite naudoti ant drėgnų arba sausų plaukų kelis kartus per dieną, jeigu yra poreikis. Galite purkšti iš karto ant plaukų arba į delną ir paskirstyti, ištepti plaukus bei iššukuoti. Jeigu plaukų galiukai išsausėję ir jiems reikia didesnės priežiūros – tepkite purškikliu gausiau ir dažniau.
SudėtisTeirautis pas pardavėją.

Kodėl verta rinktis?

  • Išsaugo plaukų spalvą
  • Stiprina plaukus
  • Suteikia apimties
  • Atstato plaukus
  • Maitina plaukus

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: