Oro drėkintuvai

Prekiniai ženklai

Oro drėkintuvai

Kambarių oro drėkintuvai padeda pagerinti oro kokybę ir sumažinti sauso oro sukeliamus simptomus, tokius kaip skausmas sinusų srityje, galvos skausmas, išsausėjusi oda, čiaudėjimas ir kosėjimas. Sausųjų žiemos mėnesių metu, kai intensyviai veikiančios oro šildymo sistemos gali labai išsausinti orą, drėkintuvai yra puikus būdas sugrąžinti orui būtiną drėgmę. Sausas oras dažnai yra įvairių negalavimų priežastis, pavyzdžiui, sausos odos, niežtinčių akių ir suskeldėjusių lūpų. Visi šie simptomai vienodai paveikia visus, nepriklausomai nuo to, ar žmogus turi alergijų ar serga astma. Sausas oras gali pažeisti net ir medinius baldus, kurie gali pradėti skilinėti. Dėl mažo drėgmės lygio gali išsausėti nosies ir gerklės viduje esanti gleivinė, todėl galite pradėti jausti gerklės skausmą ir niežulį, taip pat gali pradėti kraujuoti nosis ir atsirasti sinusų infekcijos. Jeigu kambario oro drėkintuvą  pastatysite vaikų kambaryje, jūsų kūdikis patogiai išsimiegos visą naktį. Be to, tai puikus būdas išvengti peršalimų ir bakterijų plitimo gripo sezono metu.

Drėgmės lygiai:
Optimalus sveiko oro drėgmės lygis siekia nuo 25 % iki 55 % santykinės drėgmės. Naudodami nebrangų drėgmės / temperatūros matuoklį (hidrometrą), galite lengvai stebėti, koks santykinis drėgmės lygis yra jūsų kambaryje. Žemas drėgmės lygis (mažesnis nei 25 %) yra laikomas kenksmingas sveikatai, tačiau taip pat turite įsitikinti, kad ore nėra per daug drėgmės. Jeigu oro drėgmės lygis kambaryje viršija 55 %, tai gali paskatinti pelėsio augimą, bakterijų, grybelio ir dulkių erkučių dauginimąsi. Jeigu jūsų kambaryje yra per daug drėgmės, galite tai nustatyti pažvelgę į langus. Ant langų susidaręs kondensatas yra aiškus požymis, kad patalpoje drėgmės lygis yra per didelis. Dauguma oro drėkintuvų turi integruotus automatinės drėgmės lygio kontrolės prietaisus, kuriuos galite reguliuoti pagal savo pageidavimus ir keisti drėgmės kiekį kambaryje. Brangesniuose prietaisų modeliuose yra integruoti hidrometrai, kurių rodmenys ir matuokliai nurodo drėgmės lygį kambaryje. Tokiu būdu galite tiksliai nustatyti, koks drėgmės lygis jums yra tinkamas.

Rodoma 1 - 10 iš 10 dalykų
  • Oro drėkintuvas AH 660 – su mikro išpurškimu. Itin tylus bei energiją taupantis prietaisas padės mėgautis kaskart vis šviežesniu patalų oru. Geriausiam rezultatui pasiekti rekomenduojama naudoti nedidelėse patalpose. 

  • Oro drėkintuvas UHW – su mikro išpurškimu. Rekomenduojamas nedidelėms patalpoms- apie 30 m². Tylus ir energiją taupantis oro drėkintuvas leis ilgai mėgautis gaiviu oru. 

    Tik internetu
  • Oro drėkintuvas AH 662 – su mikro išpurškimu, tai netriukšmingas ir energiją taupantis drėkintuvas, kuris leis nepertraukiamai mėgautis gaiviu oru net iki 15 valandų. 

    Tik internetu
  • Oro drėkintuvas AH 661 – su vandens įkaitiniu, iš kitų panašaus tipo drėkintuvų išsiskiriantis tuo, kad gali leisti tiek šiltą, tiek šaltą orą- pagal Jūsų poreikius. 

    Tik internetu
  • Medisana AH 670 Oro drėkintuvas ultragarso technologija, siekiant pagerinti oro kvėpavimą. 

    41,21€
    Tik internetu
  • Beurer Ultragarsinis oro drėkintuvas LB88Beurer LB88 – oro drėkintuvas, drėkinantis patalpų orą šiltu garu, ultragarso technologija.Išleidžiamų garų stiprumas reguliuojamas valdymo ratuku. Kaip prietaisas veikia:• Aukšto dažnio sukelta vibracija atskiria smulkius vandens lašelius nuo vandens paviršiaus.• Ventiliatorius kelia garus į viršų ir paskleidžia...

  • Beurer Aromato difuzorius LA30 - Ultragarsinis oro drėkintuvas - aromatizatorius.- Galima įlašinti kvapniųjų medžiagų.- Šviečia ir keičia spalvas.- Kambariui - iki 15 kv.m.- Automatinis išsijungimas.- Vandens talpa - 100 ml.Vartotojo instrukcija: Lietuviška

  • Beurer ultragarsinis oro drėkintuvas LB37 White.Beurer LB37 – oro drėkintuvas, drėkinantis patalpų orą ultragarso technologija.2 lygių išleidžiamų garų stiprumas.Kaip prietaisas veikia:Aukšto dažnio sukelta vibracija atskiria smulkius vandens lašelius nuo vandens paviršiaus.Ventiliatorius kelia garus į viršų ir paskleidžia patalpoje. Oro drėkintuvo...

  • Beurer ultragarsinis oro drėkintuvas LB37 Toffee.Beurer LB37 – oro drėkintuvas, drėkinantis patalpų orą ultragarso technologija.2 lygių išleidžiamų garų stiprumas.Kaip prietaisas veikia:Aukšto dažnio sukelta vibracija atskiria smulkius vandens lašelius nuo vandens paviršiaus.Ventiliatorius kelia garus į viršų ir paskleidžia patalpoje. Oro drėkintuvo...

  • Beurer aromato difuzorius LA20. Ultragarsinis oro drėkintuvas - aromatizatorius.Galima įlašinti kvapniųjų medžiagų.Šviečia ir keičia spalvas.Kambariui - iki 10 kv.m.Automatinis išsijungimas.Vandens talpa - 80 ml.

Rodoma 1 - 10 iš 10 dalykų