I.C.O.N. Cure conditioner kondicionierius

Ši kondicionuojanti kaukė praturtinta vitaminais ir mineralais, kurie maitina plaukus, ramina odą ir subalansuoja pH lygį, saugo ir atnaujina spalvą, neapsunkina ir neriebina plaukų. Unikalus produktas, suteikiantis apimties ir tvirtumo Jūsų plaukams. Kondicionuojančią kaukę galima naudoti tiek prieš šampūno naudojimą, tiek ir po jo.

Prodew 500 apsaugo plaukų spalvą, bolivinė balanda juos sustiprina. Tripeptidai stimuliuoja plaukų šaknis, suteikia jiems elastingumo. Vitaminai ir mineralai giliai maitina plaukus, palaiko pH balansą. Rozmarino ir baltosios arbatos ekstraktai pašalina plaukų pasipūtimą, suteikia blizgesio ir glotnumo. Aminorūgščių kompleksas skatina sveikų, stiprių plaukų augimą.

Smulkiau



30,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Talpa250 ml, 1000 ml
Kilmės šalisJungtinės Amerikos Valstijos
NaudojimasNedidelį kiekį kondicionieriaus paskirstykite ant plaukų ir iššukuokite šukomis per visą ilgį, kad geriau pasiskirstytų. Kondicionierių laikykite 3 minutes ir gerai išskalaukite šiltu vandeniu.
SudėtisTeirautis pas pardavėją.

Kodėl verta rinktis?

Tolygiai paskirstykite priemonę šukomis ant gerai šampūnu išplautų ir nusausintų rankšluosčiu plaukų. Palaikykite kelias minutes, geresniam rezultatui pasiekti galite priemonę laikyti 10-20 min ir tuomet kruopščiai nuskalaukite. Jei plaukai yra stipriai pažeisti ir nesinori jų apsunkinti, naudokite kondicionuojančią kaukę prieš šampūną. Sudrėkinkite plaukus vandeniu, nedidelį kiekį kondicionuojančios kaukės gerai ištrinkite tarp delnų ir paskirstykite per visą plauko ilgį. Palaikius 5 min arba ilgiau, tęskite plovimą CURE RECOVER šampūnu.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: