GERMAINE DE CAPUCCINI TIMEXPERT SRNS INTENSYVIAI MAITINANTIS KREMAS „PRO 60+"

GERMAINE DE CAPUCCINI PRO 60+ - tai naujas TIMEXPERT SRNS linijos produktas, skirtas pilnai gyvybingumo moteriai, manančiai, kad branda – tai geriausias jos gyvenimo tarpsnis.
Tai tikros moterys, nebijančios senti ir išdidžiai demonstruojančios „geruosius savo senėjimo požymius”.

Intensyviai maitinantis kremas aukščiausių poreikių turinčiai odai savo sudėtyje turi išskirtinę linijos veikliąją medžiagą - RC-Advanced kompleksą, kuris veikia kaip esminė pagalba amžiaus nualintai odai, kad ji galėtų atlikti svarbiausias odos jaunatviškumą palaikančias funkcijas – apsaugoti save dienos metu ir atstatyti ląsteles nakties metu. 

Intensyviai maitinančio kremo sudėtyje esanti pažangi itin koncentruota veiklioji medžiaga - Epigenolis, kuris gaunamas sudėtingo fermentų inžinerijos proceso metu iš medetkų žiedų. Epigenolis suaktyvina svarbiausius jaunatviškumo mechanizmus kaip jungiklis, „įjungdamas epigenetinių faktorių paveiktus genus. 


Smulkiau



68,04€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Talpa50 ml.
Kilmės šalisIspanija
Amžiaus grupė45+ metai
Odos tipasVisų tipų odai
NaudojimasKasdien, ryte ir vakare, ant švariai nuvalytos veido, kaklo ir dekolte odos. Norint stipresnio efekto, prieš kremą rekomenduojama naudoti Repair Night Progress.
Aktyviosios ir sudedamosios dalysAukštos molekulinės masės hialurono rūgštis, RC-Advanced kompleksas, Biologiškai aktyvūs citokinai, Epigenolis

Kodėl verta rinktis?

  • Sukurtas specialiai brandžios odos priežiūrai;
  • Padeda palaikyti jaunatvišką odos išvaizdą;
  • Intensyviai maitina ir drėkina veido odą; 
  • Patikrinta dermatologų.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: