Sumažinta kaina! ODA VEIDO PRIEŽIŪROS RINKINYS VYRAMS Padidinti

ODA kelioninis rinkinys

ODA kelioninis rinkinys yra sudarytas iš ODA aktyviojo prausiklio su 7%glikolio rūgštimi (30 ml), ODA atkuriamojo kremo visų tipų odai (15 ml) ir ODA atkuriamojo serumo su vitaminu C (15 ml). ODA aktyviojo prausiklio su 7% glikolio rūgštimi sudėtyje esanti Glikolio rūgštis – pati skvarbiausia organinės rūgštis, kurios dėka puikiai nuvalomi ne tik odos paviršiuje susikaupę kenksmingi nešvarumai, bet ir giliausiuose odos sluoksniuose esančios bakterijos. Ši veiklioji medžiaga taip pat didina aktyviųjų medžiagų, esančių kremuose, serumuose įsisavinimą, drėkina odą, padeda skatinti odos regeneraciją, stiprinti imunitetą bei suteikia odai elastingumo, stangrumo. Kiti ingredientai, Gliukonolaktonas ir Ksantano guma, apsaugo odą nuo kenksmingo aplinkos poveikio ir užtikrina reikiamo odos drėgmės balanso atkūrimą. ODA atkuriamasis kremas visų tipų odai yra priemonė, kurios sudėtyje esantys veiklieji ingredientai skatina sparčią odos regeneraciją, intensyviai drėkina veido odą, apsaugo ją nuo kenksmingų UVA/UVB spindulių. Kiti veiklieji komponentai nuramina po odos šveitimo rūgštimi procedūros sudirgusią veido odą. ODA atkuriamasis serumas su vitaminu C pasižymi odos regeneraciją skatinančiomis, sudirgusią odą raminančiomis savybėmis. Nepamainoma priemonė kelionėse nudegus saulėje ar nušąlus kalnuose. Taip pat, rekomenduojama naudoti po įvairių veido odos procedūrų ar depiliacijų bei siekiant maitinti bei atkurti natūralią odos drėgmės pusiausvyrą. Serumas skirtas visų tipų odai. 

Smulkiau



32,30€

testas -15%

38,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Talpa15 ml x 2, 30 ml
KomplektacijaODA aktyvusis prausiklis su 7% glikolio rūgštimi (30 ml), ODA atkuriamasis kremas visų tipų odai (15 ml) ir ODA atkuriamasis serumas su vitaminu C (15 ml)
Kilmės šalisLietuva
Odos tipasVisų tipų odai
NaudojimasPrausiklį tepkite ant sausos odos ir švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais 1-2 min., ryte ir vakare. Po to kruopščiai nuplauti vandeniu. Du kartus per savaitę prausiklį galima naudoti ir kaip veido kaukę. Prausikliu gerai nuplaukite veidą, švelniai nusausinkite odą. Po to dar kartą užtepkite prausiklio ir palaikykite 7 - 10 min. Nuplovę priemonės likučius vandeniu, padenkite veidą ODA kremu.Dėmesio Prausiklio sudėtyje esanti Glikolio rūgštis gali sukelti lengvą odos perštėjimą - tai normali odos reakcija į Glikolo rūgštį. Naudokite šį prausiklį ir po odos šveitimo rūgštimi procedūros praėjus 3- 4 dienoms. Saugokite sritį aplink akis. Kremą tepkite ryte ir vakare. Taip pat naudokite iškart po odos šveitimo rūgštimi procedūros: tepkite pirmąsias 2 – 3 dienas. Serumą tepkite tik ant ryte ir vakare. Papildomai naudokite apsauginį kremą nuo UVA/UVB spindulių. Saugokite akis ir akių sritį.
Aktyviosios ir sudedamosios dalysAKTYVUSIS PRAUSIKLIS SU GLIKOLIO RŪGŠTIMI 7%: Aqua, Glycolic acid, Sodium cocoamphoacetate, Salicylic acid, Sodium hydroxide, Isopropyl alcohol, Propylene glycol, Gluconolactone, Xanthan gum, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol. ATKURIAMASIS KREMAS VISŲ TIPŲ ODAI: Aqua, Olea europaea oil, Cetearyl alcohol, Calendula officinalis oil, Glycine Soja Oil, Ceteareth-20, Cera alba, Panthenol, Sorbital olivate, Pueraria lobata extract, Camelia Sinensis extract, Chamomilla recutita extract, Lecithin, Allantoin, Zinc oxide, Titanium dioxide, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Chlorphenesin, Menthol, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol. ATKURIAMASIS SERUMAS SU VITAMINU C: Simmondsia chinensis Oil, Calendula officinalis oil, Butyrospermum Parkii Butter, Triethylene Glycol, Paraffinum liquidum, Ascorbyl palmitate, Cera alba, Ethoxydiglycol, Lanthanum nitrate, Hydrogenated styrene/butadiene copolymer, Glycerin.

Kodėl verta rinktis?

  • Nuvalo nešvarumus
  • Drėkina odą
  • Suteikia odai elastingumo
  • Apsaugo odą

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: