Orliman elastinis alkūnės įtvaras Orliman TheraGo 340 Padidinti

Orliman elastinis alkūnės įtvaras Orliman TheraGo 340

Funkcinis, elastingas alkūnės įtvaras, pagamintas iš kvėpuojančio, elastingo audinio. Įtvaras neturi siūlių, todėl yra patogus naudoti ir apsaugo odą nuo erzinančios trinties. Tvirta tekstilės medžiaga suteikianti tinkamą anatominį pritaikymą ir ilgaamžiškumą.

Smulkiau



34,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Kodėl verta rinktis?

Funkcinis, elastingas alkūnės įtvaras, pagamintas iš kvėpuojančio, elastingo audinio. Įtvaras neturi siūlių, todėl yra patogus naudoti ir apsaugo odą nuo erzinančios trinties. Tvirta tekstilės medžiaga suteikianti tinkamą anatominį pritaikymą ir ilgaamžiškumą. Įtvaras turi du viskoelastinius įklotus, skirtus selektyviam spaudimui epikondilo ir epitroklėjos atvejais. Įtvaras suteikia mikromasažo efektą, kuris palengvina edemų ir mėlynių gydymą, palengvina uždegimą ir mažina skausmą. Pusiau standus diržas leidžia tinkamai ir individualiai stabilizuoti alkūnę.

Efektas: alkūnės sąnario suspaudimas, stabilizavimas.

Rekomenduojama: esant epikondilitui ir epitrokleitui, patempus raiščius ir esant mėlynėms, esant tendomiopatijai, trūkus raiščiams ir esant patinimui, dėl osteoartrito ir artrito, pooperaciniu ir potrauminiu laikotarpiu.

Įtvaras yra 21 cm ilgio, universalus (tinkantis abiems rankoms).

Dydžiai:

Dydis

Alkūnės apimtis

3 dydis

25-27 cm

4 dydis

27-29 cm

5 dydis

29-31 cm

Gamintojas:  Orliman (Ispanija)

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: