INDIA OIL aliejus Padidinti

I.C.O.N. INDIA OIL aliejus

Ši ypatinga ajurvedinė priemonė sustiprina plaukus, padaro juos lengviau iššukuojamus, glotnesnius ir spindinčius. INDIA aliejus panašus į „skystą auksą“.

Smulkiau



42,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimas Naudojimas: INDIA OIL aliejų paskirstykite ant švariai šampūnu išplautų ir kondicionieriumi pamaitintų drėgnų arba sausų plaukų. Gerai iššukuokite. Ši priemonė apsaugo ir suteikia blizgesio formavimo metu. Galima naudoti kelis kartus per dieną. Greitai įsiskverbia į plaukus nepalikdama aliejaus žymių.

Kodėl verta rinktis?

Ši ypatinga ajurvedinė priemonė sustiprina plaukus, padaro juos lengviau iššukuojamus, glotnesnius ir spindinčius. INDIA aliejus panašus į „skystą auksą“. Jį naudojant, plaukai tampa paslankesni ir nepakartojamai žvilgantys. Aliejus naudojamas ant drėgnų plaukų prieš džiovinimą. Moringų aliejus turi daugiau nei 90 skirtingų maitinančių bei drėkinančių medžiagų, kurios priverčia sublizgėti bet kurią plauko struktūrą. Argano aliejus pavargusiems plaukams suteikia žvilgesio ir gyvybingumo. Argano aliejus pasižymi labai didele vitamino E koncentracija ir veikia kaip natūralus UV spindulių filtras bei neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: