Odos drėkinimui

Prekiniai ženklai
Kilmės šalis
Prekės tipas
Pobūdis
Amžiaus grupė
Odos tipas

Odos drėkinimui

Norint turėti puikiai atrodančią ir sveiką veido odą reikia nepamiršti vieno iš svarbiausių dalykų – veido odos drėkinimo. Drėkinimas reikalingas visų tipų veido odai. Šioje kategorijoje rasite serumus, esencijas, aliejus, kremus, kaukes, losjonus, šveitiklius, kurie drėkins Jūsų odą. Intensyvesniam odos drėkinimui galite rinktis jau sukomplektuotus rinkinius, kurie papildys vienas kitą. Priemonės odos drėkinimui puikiai tinkamos visų tipų odai. Naudojant drėkinamąsias veido priežiūros priemones veido oda bus intensyviai drėkinama, saugoma nuo žalingo aplinkos poveikio ir atgaivinta. Drėkinamųjų priemonių veido odai dėka galite turėti minkštą, elastingą ir natūraliai švytinčią veido odą. Odos drėkinimui rekomenduojame rinkis Salcura, La Mav, Algologie, Germaine de Capuccini, Peonia,  Beoti, Heliabrine ar Lecler veido priežiūros priemones.

Rodoma 46 - 60 iš 71 dalykų
  • Payot Perform Lift Intense stangrinantis, apimties suteikiantis kremas su Akti-Lift kompleksu yra skirtas visiems odos tipams. Kremo sudėtyje yra hialurono rūgštis su kryžminėmis jungtimis, odą atnaujinantys baltymai ir Wakame dumblių ekstraktas, kuris saugo odos hidrolipidinę plėvelę. Payot Perform Lift Intense stangrinantis, apimties suteikiantis kremas...

    68,03€
    Tik internetu
  • Payot Perform Sculpt Masque kaukė su Akti-Lift kompleksu yra skirta visų tipų odai. Kaukė stangrina, suteikia apimties bei suteikia odai stangrumo, tonuso bei standumo. Payot Perform Sculpt Masque kaukės sudėtyje yra hialurono rūgšties su kryžminėmis jungtimis, baltymų ir Wakame dumblių ekstrakto.

    35,33€
    Tik internetu
  • Payot Hydra 24+ Baume-En-Masque drėkinanti veido kaukė yra skirta normaliai ar sausai odai. Kaukė drėkina, intensyviai pamaitina net dehidratuotą odą ir suteikia komforto bei švelnumo pojūtį.

    18,72€
    Tik internetu
  • Payot Hydra 24+ Crème Glacée drėkinantis kremas veidui yra skirtas normaliai ar sausai odai. Kremas yra šilkinės tekstūros, sodrus ir itin švelnus, todėl tarsi ištirpsta ant odos bei suteikia jai intensyvų drėkinimą ir ilgalaikį komforto jausmą.  

    47,53€
    Tik internetu
  • Juvena Skin Specialists Moisture Plus Gel Mask veido kaukė yra skirta visų tipų odai. Kaukė su taurinu gerina odos pusiausvyrą bei suteikia žvalumo. Taip pat Juvena Skin Specialists Moisture Plus Gel Mask veido kaukė intensyviai drėkina, ramina sudirgusią odą, šalina streso padarinius ir saugo.  

    70,40€
    Tik internetu
  • Juvena Miracle Boost Essence Skin Nova SC Cellular esencija veidui yra skirta visų tipų veido odai. Esencija suteikia gausaus drėkinimo odai, skatina ją atsinaujinti bei gerina jos struktūrą. Taip pat Juvena Miracle Boost Essence Skin Nova SC Cellular esencija veidui glotnina odą bei suteikia jai švytėjimo.

    70,36€
    Tik internetu
  • Juvena Master Caviar Concentrate koncentratas yra skirtas visų tipų odai. Priemonė odą aprūpina proteinais, mineralais ir mikroelementais, o augaliniai ekstraktai, hialurono rūgštis ir auksu žvilgantys pigmentai suteikia veidui švytėjimo, gaivumo bei šilko švelnumo. Taip pat Juvena Master Caviar Concentrate koncentratas optimaliai sustiprina kitų odos...

    132,29€
    Tik internetu
  • Clarins HydraQuench Mask drėkinanti veido kaukė yra skirta normaliai ar sausai odai. Kaukė yra tirštos kreminės tekstūros bei skirta atkurti prarastą odos drėgmę bei suteikti jai gaivumo.

    38,03€
    Tik internetu
  • Ziaja PRO ALGAE MOISTURIZING MASK veido kaukė yra skirta sausai ar normaliai odai. Kaukė drėkina gilius odos sluoksnius, ramina sudirgimus bei skatina odos atsinaujinimo procesus.

    17,19€
    Tik internetu
  • Ziaja Pro raminantis odos serumas yra skirtas visų tipų odai. Serumas drėkina, minkština, valo, mažina jautrumą bei ramina odą.

    18,34€
    Tik internetu
  • Ziaja Pro veido serumas su keramidais yra skirtas sausai, dehidratuotai odai. Serumas apsaugo odą nuo ankstyvo senėjimo, ramina paraudimus, sudirgimus bei spuogus. Taip pat Ziaja Pro veido serumas su keramidais drėkina, maitina ir regeneruoja odą.

    18,27€
    Tik internetu
  • Payot Perform Sculpt Roll On veido kremas yra skirtas veido, kaklo bei dekoltė priežiūrai.  

    28,53€
    Tik internetu
  • Payot Les Demaquillantes Masque D'Tox veido kaukė yra su greipfrutų ekstratktu, todėl padeda tonizuoti, gaivinti, drėkinti bei valyti odą.

    57,46€
    Tik internetu
  • Payot Hydra 24+ Plumping drėkinamasis veido kremas yra skirtas normaliai ir mišriai odai. Kremas yra lengvos konsistencijos ir padeda drėkinti odą bei suteikti jai gaivumo.

    48,00€
    Tik internetu
  • Payot Elixir D'Eau drėkinamasis veido serumas padeda drėkinti odą bei apsaugoti ją nuo dehidratacijos. Taip pat serumas padeda stiprinti apsauginį odos sluoksnį bei gali suteikti švytėjimo.

    39,79€
    Tik internetu
Rodoma 46 - 60 iš 71 dalykų