Plaukų džiovintuvai

Rodoma 46 - 60 iš 160 dalykų
  • AEG HT 5580 plaukų džiovintuvas yra su 3 temperatūros pasirinkimais, 2 oro pūtimo nustatymais, šalto oro srove bei ECO energijos taupymo nustatymu. Taip pat džiovintuvas turi papildomą siaurą formuojantį antgalį, kuris sukasi 360° kampu.

    18,51€
    Tik internetu
  • AEG HTD 5649 plaukų džiovintuvas yra su 2 greičio ir temperatūros nustatymais, šalto oro funkcija bei joninio kondicionavimo funkcija, kuri apsaugos plaukus nuo perdžiūvimo ir elektrinimosi. Taip pat džiovintuvas turi mažą koncentratorių tiksliai oro srovei bei difuzorių banguotiems plaukams.

    20,84€
    Tik internetu
  • AEG HT 5650 plaukų džiovintuvas yra su 3 greičio ir temperatūros nustatymais ir joninio kondicionavimo funkcija, kuri apsaugos plaukus nuo perdžiūvimo ir elektrinimosi. Taip pat džiovintuvas turi mažą koncentratorių tiksliai oro srovei bei savaime susisukantį laidą.

    28,47€
    Tik internetu
  • AEG HT 5643 plaukų džiovintuvas yra su 2 greičio nustatymais, apsauga nuo perkaitinimo, koncentratoriumi ir patogiu pakabinimo kabliuku.

    12,58€
    Tik internetu
  • Bosch PHD-1100 plaukų džiovintuvas yra su 2 pūtimo režimais, sulankstoma rankena bei apsauga nuo perkaitimo. Taip pat džiovintuvas patogus ir kompaktiškas, todėl tinkamas keliaujant.

    17,39€
    Tik internetu
  • Bosch PHD 5980 plaukų džiovintuvas yra su jonų kondicionavimu, kuris apsaugo plaukus nuo elektrinimosi, bei suteikia blizgesio. Taip pat džiovintuvas turi atskirus mygtukus temperatūros (3 temperatūros nustatymai) ir oro srauto (2 oro srauto režimai) reguliavimui bei šalto oro srovę.

    37,70€
    Tik internetu
  • Bosch PHD 5781 plaukų džiovintuvas yra su jonų kondicionavimu, kuris apsaugo plaukus nuo elektrinimosi, bei suteikia blizgesio. Taip pat džiovintuvas turi 3 temperatūros nustatymus ir 2 oro srauto režimus bei turbo mygtuką.

    38,30€
    Tik internetu
  • Bosch PHD 9940 plaukų džiovintuvas yra su jonų kondicionavimu, kuris apsaugo plaukus nuo elektrinimosi, bei suteikia blizgesio. Taip pat džiovintuvas turi 3 temperatūros nustatymus ir 2 oro srauto režimus bei apsaugą nuo perkaitimo.

    43,29€
    Tik internetu
  • Bosch PHD 5962 plaukų džiovintuvas yra su jonų kondicionavimu, kuris apsaugo plaukus nuo elektrinimosi, bei suteikia blizgesio. Taip pat džiovintuvas turi 3 temperatūros nustatymus ir 2 oro srauto režimus bei apsaugą nuo perkaitimo.

    29,30€
    Tik internetu
  • Bosch PHD 5767 plaukų džiovintuvas yra su keturguba jonizacija „Quattro-Ion“, ši technologija saugo plaukus nuo įsielektrinimo, palengvina jų šukavimą bei suteikia papildomo blizgesio. Taip pat džiovintuvas turi 3 temperatūros nustatymus ir 2 oro srauto režimus bei apsaugą nuo perkaitimo ir šalto oro srovę.

    32,32€
    Tik internetu
  • Bosch PHD 1151 plaukų džiovintuvas yra kompaktiškas mini džiovintuvas, kuris tinka kelionėms. Džiovintuvas turi sulankstomą rankeną bei suderintus greičio ir temperatūros nustatymus.

    17,54€
    Tik internetu
  • Bosch PHD 7961 plaukų džiovintuvas yra su jonizacija, kuri saugo plaukus nuo įsielektrinimo, palengvina jų šukavimą bei suteikia papildomo blizgesio. Taip pat džiovintuvas turi 3 temperatūros nustatymus ir 2 oro srauto režimus bei apsaugą nuo perkaitimo ir šalto oro srovę.

    39,02€
    Tik internetu
  • Bosch PHD 9960 plaukų džiovintuvas yra su šalto oro srove ir jonizacija, kuri saugo plaukus nuo įsielektrinimo, palengvina jų šukavimą bei suteikia papildomo blizgesio.

    64,60€
    Tik internetu
  • Bosch PHD 2511B plaukų džiovintuvas yra ergonomiško dizaino bei su šalto oro mygtuku, 3 temperatūros nustatymais ir 2 oro srauto režimais.

    21,18€
    Tik internetu
  • Braun HD 730 plaukų džiovintuvas yra su 2 greičiais, reguliuojama temperatūra, šalto oro pūtimo funkcija bei jonizacijos funkcija, kuri suteikia plaukams blizgesio bei apsaugo juos nuo elektrinimosi.

    50,27€
    Tik internetu
Rodoma 46 - 60 iš 160 dalykų