Kategorijos

Prekių sąrašas pagal gamintoją Clarins

Rodoma 31 - 36 iš 36 dalykų
  • Clarins Toning Lotion With Camomille veido tonikas yra skirtas normaliai ar sausai odai. Tonikas yra be alkoholio su ramunėlių ekstraktu nuvalo pienelio likučius, gaivina, maitina ir minkština odą. Naudojant Clarins Toning Lotion With Camomille veido toniką oda tampa švytinti, lygi ir sveika.

    24,30€
    Tik internetu
  • Clarins Toning Lotion with Iris tonikas yra skirtas mišriai ar riebiai odai. Tonikas yra su irisų ekstraktu, todėl padeda valyti, gaivinti, maitinti bei minkštinti odą. Clarins Toning Lotion with Iris tonikas yra be alkoholio, todėl taip pat padeda suteikti odai švytėjimo bei lygumo.

    39,09€
    Tik internetu
  • Clarins Toning Lotion With Iris veido tonikas yra skirtas mišriai ar riebiai veido odai. Tonikas yra be alkoholio su ramunėlių ekstraktu nuvalo pienelio likučius, gaivina, maitina ir minkština odą. Naudojant Clarins Toning Lotion With Iris veido toniką oda tampa švytinti, lygi ir sveika.

    24,02€
    Tik internetu
  • Clarins Ultra Matte Rebalancing Lotion losjonas yra skirtas riebiai odai. Losjonas suteikia riebiai odai matiškumo, šalina negyvas ląsteles, reguliuoja bakterijų dauginimąsi ir siaurina poras. Todėl naudojant Clarins Ultra Matte Rebalancing Lotion losjoną oda tampa švari, minkšta, lygi, švytinti, skaisti ir gaivi.  

    33,52€
    Tik internetu
  • Clarins Water Comfort One Step Cleanser valomasis vanduo yra skirtas visų tipų odai. Vanduo suteikia odai švelnumo pojūtį, nuramina bei nuvalo lengvą makiažą ir kitus odos nešvarumus. Naudojant Clarins Water Comfort One Step Cleanser vandenį oda tampa lygi, švelni ir gaivi.

    27,98€
    Tik internetu
  • Clarins Water Purify One Step Cleanser makiažo valiklis yra skirtas riebiai ir mišriai odai. Valiklis padeda nuvalyti makiažą bei suteikti odai gaivumo.

    28,03€
    Tik internetu
Rodoma 31 - 36 iš 36 dalykų