Plaukų džiovintuvai

Prekiniai ženklai

Plaukų džiovintuvai

Daugelis neįsivaizduoja savo gyvenimo be plaukų džiovintuvo – juo ne tik galima greitai išdžiovinti šlapius plaukus, bet ir efektyviai suformuoti pageidaujamą šukuoseną. Šie prietaisai stebina savo funkcijų įvairove, kuri suteikia galimybę kiekvienam pasirūpinti nepriekaištingu įvaizdžiu. Įvairių modelių plaukų džiovintuvai Jūsų laukia mūsų elektroninės parduotuvės asortimente – pasirūpinkite tinkama savo plaukų priežiūra.

Gražūs ir blizgantys plaukai kiekvienam prideda papildomo žavesio ir sėkmingai leidžia užbaigti formuojamą įvaizdį. Tai – mūsų stiliaus detalė, todėl turime įdėti šiek tiek pastangų ir pasirūpinti tinkama jų priežiūra. Ne tik įvairios priemonės, bet ir naudojami prietaisai turi būtų kokybiški, jeigu norime džiaugtis ilgalaikiu rezultatu, tad siekiant, jog plaukų būtų sveiki, svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kokie plaukų džiovintuvai yra naudojami.

Šiuo atveju dažnai reikalingas ir greitas efektas, todėl renkantis verta pasidomėti maksimalia plaukų džiovintuvo įtampa, o tuomet jau galima dėmesį atkreipti ir į kitas detales. Ypač mėgstami yra joniniai plaukų džiovintuvai, kurie kur kas mažiau kenkia plaukams ir leidžia mėgautis efektyviais rezultatais, tačiau galima surasti ir kur kas daugiau šių prietaisų modelių ir variantų. Skirtingi plaukų džiovintuvo antgaliai leis pasiekti ir skirtingų rezultatų formuojant ne itin paklusnius plaukus – pasirinkus tinkamą variantą, galimas ir plaukų tiesinimas džiovintuvu, tad pasirinkimas šiuo atveju priklauso nuo asmeninių poreikių. Plaukų džiovintuvo instrukcija paprasta, tačiau surasti tinkamiausią prietaisą gali būti kur kas sunkiau, nei atrodo iš pradžių, tad tiems, kurie visuomet siekia aukščiausių rezultatų ir maksimalios kokybės, teks šiek tiek pagalvoti, kuriam gaminiui būtų galima patikėti savo plaukus.

Rodoma 16 - 30 iš 162 dalykų
  • ETI 3500 Turbo Speed plaukų džiovintuvas yra pagamintas iš tvirto polikarbonato, todėl yra atsparus smūgiams bei su galingu ir ilgaamžiu varikliu. Plaukų džiovintuvas turi 2 antaglius (platus – greitam, profesionaliam plaukų išdžiovinimui; siauras – karšto oro padavimui), šalto oro mygtuką ir ilgaamžius jungiklius (50 tūkst. ciklų). Taip pat ETI 3500...

  • HH Simonsen Utopia Dryer plaukų džiovintuvas yra labai lengvas, ergonomiško dizaino, tyliai veikia ir turi 6 greičio kombinacijas. Plaukų džiovintuvas dėl jonų technologijos panaikina plaukų šiaušimąsi ir suteikia jiems švelnumo bei spindesio. Taip pat HH Simonsen Utopia Dryer plaukų džiovintuvas neperdžiovina plauko.

  • PARLUX 3000 plaukų džiovintuvas yra su 2 skirtingais antgaliais (plaukų formavimui ir greitam džiovinimui), 4 temperatūros ir 2 greičio režimais. Taip pat plaukų džiovintuvas turi šalto oro mygtuką ir ilgą 3 m. laidą.

  • PARLUX 3200 COMPACT plaukų džiovintuvas yra su 4 temperatūros ir 2 greičio režimais, šalto oro mygtuku ir ilgu 3 m. laidu.

  • PARLUX 3800 CERAMIC&IONIC plaukų džiovintuvas naujos technologijos dėka, džiovinant plaukus išsaugo natūralią drėgmę, todėl plaukai tampa švelnūs, blizgūs ir sveikesni. Plaukų džiovintuvas yra su apjungtais keramikos ir neigiamų jonų skleidimo efektais, todėl leidžia sukoncentruoti skleidžiamą karštį tiesiai į plauko vidurį, taip išvengiant plauko...

  • PARLUX ADVANCE® LIGHT plaukų džiovintuvas naujausio K-ADVANCE® motoro dėka yra pats galingiausias ir ištvermingiausias iš visų PARLUX modelių (2500 valandų maksimalios galios). Plaukų džiovintuvas yra gaminamas iš perdirbamų medžiagų, be jokių toksiškų dažų ar priedų, todėl nėra žalingas gamtai ir pažymėtas “Eco Friendly” ženklu. Taip pat PARLUX ADVANCE®...

  • Cera Pro Hotstyler kaitinamas šepetys yra su jonų technologija, reguliuojama temperatūra bei automatiškai išsijungia po 60 min. Šepečio paviršius yra iš keramikos ir turmalino medžiagų. Taip pat Cera Pro Hotstyler kaitinamas šepetys turi 2,5 metro patogų pasukamą laidą.

    35,00€
  • Remington Compact D5000 plaukų džiovintuvas turi 3 temperatūros režimus ir 2 greičio nustatymus. Vienas jų yra „Eco“ nustatymas, kuris, jeigu džiovintuvas naudojamas, nustačius vidutinę temperatūrą, sutaupo daugiau energijos, negu naudojant, nustačius aukštą temperatūrą. Taip pat Remington Compact D5000 plaukų džiovintuvas turi koncentratorių, skirtą...

    20,37€
    Tik internetu
  • Remington D2400 plaukų džiovintuvas turi 2 greičio ir šilumos nustatymus bei sulankstomą rankeną ir nuimamą difuzorių. Taip pat kilpą pakabinimui ir 1,8 m laidą, todėl yra patogus keliaujant.

    21,26€
    Tik internetu
  • Remington D3080 plaukų džiovintuvas turi 3 greičio ir šilumos nustatymus bei šalto oro pūtimą. Taip pat džiovintuvas yra su jonizavimo funkcija ir nuimamu filtru.

    29,52€
    Tik internetu
  • Remington Pro-Air D5210 plaukų džiovintuvas turi 3 karščio ir 2 greičio nustatymus bei galingą (80 Km/h) oro srautą itin greitam džiovinimui. Džiovintuvas taip pat turi šaltą galiuką, keramines jonų groteles, koncentratorių bei pakabinimo kabliuką.

    28,31€
    Tik internetu
  • Remington D5220 plaukų džiovintuvas yra su 3 karščio ir 2 greičio nustatymais, šaltu galiuku bei 90 Km/h – galingu oro srautu greitam džiovinimui. Taip pat džiovintuvo jonų generatorius turi daugiau jonų (nei kiti modeliai) bei turbo funkciją.

    32,01€
    Tik internetu
  • Remington AC5999 plaukų džiovintuvas yra su 3 šilumos ir 2 greičio nustatymais, jonizatoriumi, šalto oro srautu bei kintamosios srovės varikliu. Džiovintuvas taip pat turi ploną koncentratorių, difuzorių, lengvai nuimamas galines groteles ir patogią kilpą pakabinimui.

    58,62€
    Tik internetu
  • Remington D5017 plaukų džiovintuvas yra su 3 šilumos ir 2 greičio nustatymais, jonizatoriumi, šalto oro srautu bei difuzoriumi.

    51,29€
    Tik internetu
  • Remington Silk AC9096 plaukų džiovintuvas yra su 6 karščio ir greičio nustatymais, turbo boost funkcija (padidina oro greitį iki 10% greitam džiovinimui) bei jonų kondicionavimu (90% daugiau jonų nei kituose modeliuose). Taip pat turi šilko keramikos groteles, koncentratorių, difuzorių ir pakabinimo kilpą.

    56,70€
    Tik internetu
Rodoma 16 - 30 iš 162 dalykų