Veido valymo prietaisai

Prekiniai ženklai

Veido valymo prietaisai

Įvairios kosmetinės priemonės, tokios kaip kremai, pieneliai ar tonikai, yra kasdienės veido odos priežiūros dalimi. Vis dėlto veido odos grožiui užtikrinti vien kosmetinių priemonių dažniausiai nepakanka, tad vizitai į kosmetologo kabinetą yra neišvengiami. O argi nebūtų šaunu, jei savo veido oda būtų galima pasirūpinti tiesiog namuose? Ir tokia galimybė yra – tai veido valymo aparatas, kuris užtikrina tinkamą ir visapusišką odos priežiūrą, padeda spręsti įvairias odos problemas ir užtikrina net tik puikią odos išvaizdą, bet ir gerą jos būklę.

Veido valymo aparatai skiriasi savo išvaizda ir savybėmis, todėl yra skirstomi į keletą rūšių. Vieni populiariausių – aparatai su šereliais. Specialūs šereliai švelniai veikdami odos paviršiuje pašalina negyvas odos ląsteles ir yra tinkami visų tipų odai. Be to, šiuos aparatus galima naudoti kartu su veido odos priežiūros priemonėmis, pavyzdžiui, kremui paskirstyti. Šereliai lėtai sukasi, o kai kurie aparatai dar turi ir vibravimo funkciją – ji padeda paveikti gilesnius odos sluoksnius.

Silikoniniai veido valymo aparatai yra kompaktiški ir itin patogūs naudoti. Jie skirti giluminiam odos valymui namuose atlikti. Darbiniame paviršiuje išsidėstę silikono rutuliukai, kurie puikiai pašalina nešvarumus, riebalų perteklių ar makiažo likučius. Valant veidą taip pat naudojama ir vibracija, o rutuliukų tekstūrą reikėtų pasirinkti pagal odos tipą.

Nuolat naudojant veido aparatą yra pasiekiama puikių rezultatų, nes kad ir kokio tipo įrenginį pasirinktumėte, visi jie turi bendrą funkciją – ne tik puikiai nuvalo ir paskatina mikrocirkuliaciją, bet ir atjaunina veido odą.

Rodoma 1 - 3 iš 3 dalykų
  • Veido odos valymo šepetėlis Medisana FB 880 sukurtas ypatingai švelniam ir kruopščiam odos nešvarumų pašalinimui. Švelnių vibracinių šepetėlių pagalba pašalinamos negyvos odos ląstelės, skatinama veido odos kraujotaka, gerinamas veido odos kosmetinių priemonių įsisavnimas. Naudodamii šį Medisana veido valymo šepetėlį jau po 60 sek. galėsite džiaugtis...

    27,41€
  • Medisana FB 885 veido valymo šepetėlis tai profesionali odos priežiūra tiesiog namuose. Švelnų ir kruopštų veido valymą užtikrina net 4 pridedamos galvutės- normaliai, jautriai, šveitimui ir kosmetinė kempinėlė.  Naudojant šį veido valymo prietaisą švelniai pašalinsite negyvas odos ląsteles, po procedūros oda lengviau įsisavins kosmetines priemones. Veido...

  • Pobling veido valymo šepetėlis tai puiki išeitis visokeriopai odos priežiūrai tiesiog namuose. Šepetėlis padeda išvalyti susidarusius odos nešvarumus, poras, lankstūs šepetėliai pasiekia sunkiai valymui prieinamas vietas (aplink nosį). 

Rodoma 1 - 3 iš 3 dalykų