KLERADERM POLISACHARIDŲ PRIEŠRAUKŠLINĖ KAUKĖ Padidinti

KLERADERM POLISACHARIDŲ PRIEŠRAUKŠLINĖ KAUKĖ

M.A.S. POLYSACCHARIDES MASK. Ši kaukė skirta raukšlių ir mimikos raukšlių korekcijai, bei odai kuriai trūksta drėgmės ir stangrumo. Stipraus drėkinamojo ir atstatomojo poveikio. Dumblių polisacharidai užpildo raukšles, lygina odą ir atlieka greitą odos patempimo efektą.

Smulkiau



14,40€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Kodėl verta rinktis?

Polisacharidų priešraukšlinė kaukė | M.A.S. POLYSACCHARIDES MASK

Ši kaukė skirta raukšlių ir mimikos raukšlių korekcijai, bei odai kuriai trūksta drėgmės ir stangrumo. Stipraus drėkinamojo ir atstatomojo poveikio.

Kaukė pagaminta iš jūros dumblių šaldymo-džiovinimo būdu, todėl molekulės yra grynos, stabilios formos, išsaugotos natūralios savybės.

Kaukė aktyvuojama tik procedūros metu, sudrėkinus ją toniku. Iš pradžių kaukė suformuoja plėvelę odos paviršiuje, veliau gausiau drėkinant ir masažuojant kaukė visiškai ištirpsta, o dumblių polisacharidai užpildo raukšles, lygina odą ir atlieka greitą odos patempimo efektą.

Atstatomas odos hidrolipidinis balansas, pagerinamas odos stangrumas, oda tampa gaivesnė.

Veikliosios medžiagos: jūros dumblių polisacharidai.

Naudojimas: sausomis rankomis perkirpti lapą į 4 dalis, uždėti šias kaukės dalis ant švarios odos kaktos, skruostų ir smakro zonose. Sudrėkinti kaukę toniku, kol kaukė taps permatoma. Masažuoti, jei reikia dar drėkinti, kol kaukė visiškai ištirps. Kad kaukė priliptų prieodos, prieš tai patepkite odą serumu.

Kaukę galima naudoti lokaliai, tik gilesnėms raukšlėms. Tuomet atkirpti siauras juosteles, pridėti ant serumu pateptos odos ir drėkinti toniku ar vandeniu. Masažuoti kol ištirps, nenuplauti. Tepti odą veido kremu.

Talpa: 1 lapas

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: