Serumas nuo plaukų slinkimo Bioxsine Dermagen Forte 3x50ml

BIOXSINE DERMAGEN FORTE padidintos koncentracijos serumas nuo plaukų slinkimo buvo sukurtas specialiai žmonėms, kurie kenčia nuo intensyvaus plaukų slinkimo, o taip pat tiems, kurie norėtų paskatinti storesnių ir stipresnių plaukų augimą. Forte linija pasižymi didesne veikliųjų medžiagų koncentracija ir naudojama tada, kai pasireiškia stipri plaukų slinkimo problema.

Patentuota augalinė formulė BIOKOMPLEKSAS B11, tai specialus fitoekstraktų derinys, kuris gali padėti sumažinti plaukų slinkimą ir skatinti storesnių bei stipresnių plaukų augimą.

Nauja liposominė technologija.
Pagrindinės serumo veikliosios medžiagos yra liposominėje formoje. Tai užtikrina greitesnį ir efektyvesnį medžiagų įsisavinimą, to pasekoje pasiekiamas geresnis rezultatas, stabdant plaukų slinkimą.

Dermatologiniai tyrimai parodė, kad naudojant Bioxsine produktus:
• 100% sumažėjo plaukų slinkimas
• 93% sustiprėjo plaukai
• 83% plaukai tapo tankesni

Tyrimai buvo atlikti Pavia universitete, Italijoje.
Serumas yra hipoalerginis.

Smulkiau



58,99€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Kodėl verta rinktis?

Naudojimo būdas:
Bioxsine serumas naudojamas 1 kartą per dieną. Gausiai užtepkite serumo ant tų galvos vietų, kur yra pasireiškęs plaukų slinkimas. Sukamaisiais judesiais įmasažuokite serumą į galvos odą, masažuokite ne trumpiau kaip 1 min. ir palikite jį ant plaukų odos ne mažiau kaip 8 val. Serumo nereikia nuplauti. Norint sustiprinti serumo poveikį, jį galima naudoti du kartus per dieną, ryte ir vakare. Rekomenduojama naudoti kartu su Bioxsine šampūnu ir kondicionieriumi.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: