ANTI FRIZZ šampūnas 250ml. Padidinti

ANTI FRIZZ šampūnas 250ml.

Šampūnas praturtintas visomis reikalingomis aminorūgštimis, kurios užtikrina sveikų bei stiprių plaukų augimą. Baltymai suteikia tvirtumo, o aliejai glotnumo. Keravis baltymų kompleksas suteikia elastingumo ir glotnumo. Jau po pirmo plovimo galima pajausti šio šampūno galią.

Smulkiau



33,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasNaudojimas: Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Išspauskite lašelį šampūno į delną ir patrinkite tarp delnų. Šampūną švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite pirštų galiukais. Išskalaukite ir procedūrą pakartokite antrą kartą. Glostydami paskirstykite per visą plauko ilgį ir palikite šampūną kelioms minutėms veikti. Gerai išskalaukite. Norint pasiekti maksimalų rezultatą, naudokite kartu su ANTI-FRIZZ kondicionuojančia kauke ir BK SMOOTH nenuplaunamu balzamu.

Kodėl verta rinktis?

Nuo pat pirmo naudojimo matomas akivaizdus poveikis – plaukai juntamai stiprėja ir tampa glotnesni. Tai nėra tik šampūnas, nes jame esantis Keraveg18 jau po pirmo plovimo padaro plaukus 18% elastingesnius ir 21% stipresnius. Keravis baltymų kompleksas didina plauko atsparumą iki 60%. Keravis tai augalinis baltymų mišinys, kuris tapatus mūsų plaukų baltymui ir ilgai užsiliekantis plauke. Suteikiantis pilnumo ir glotnumo poveikį. Biotino formulė susideda iš: Amino rūgščių ir enzimų derinys, kurie dalyvauja riebalų rūgščių ir baltymų sintezėje. BIOTINAS/Vitaminas B7, vandenyje tirpus vitaminas, kuris lemia plauko stiprumą, apsaugo nuo išsausėjimo, padeda sumažinti plaukų slinkimą, mažina silpnų plaukų trapumą, didina elastingumą. Rezultatas – stiprūs, žvilgantys plaukai. Keraveg18 tai visos aminorūgštys dalyvaujančios keratino/baltymų sintezei.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: