Rekomenduojame FULLY antioksidacinis šampūnas - 1000 ml. Padidinti

I.C.O.N. FULLY antioksidacinis šampūnas - 1000 ml.

Šampūnas be glitimo, praturtintas plauko ir odos būklę gerinančiomis medžiagomis ir antioksidantais, kurie apsaugo plaukus ir odą, maitina, suteikia elastingumo, ramina galvos odą.

Smulkiau



53,24€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasNaudojimas: Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Išspauskite lašelį šampūno į delną ir patrinkite tarp delnų. Šampūną švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite odą pirštų galais. Išskalaukite ir procedūrą pakartokite antrą kartą, palikdami šampūną kelioms minutėms veikti. Gerai išskalaukite.

Kodėl verta rinktis?

Atgaivina chemiškai ir termiškai pažeistų plaukų struktūrą. Tinka greitai besiriebaluojančiai arba sausai galvos odai. Vitaminai A, C, E sugrąžina plaukams jaunatvišką švytėjimą. Alavijų ekstraktas atkuria odos ir plaukų rūgščių pusiausvyrą, ramina galvos odą, o ryžių baltymai užpildo plaukus, suteikdami maksimalia apimtį. Baltymų mišinys atkuria plauko struktūrą, suteikia jiems gyvybingumo, apimties. Aminorūgštys stiprina nualintų plaukų struktūrą, suteikia jiems elastingumo, saugo nuo pažeidimų, skatina jų augimą. Acai uogų sudėtyje yra visi plaukams reikalingi vitaminai ir mineralai. Labai galingas antioksidantas (300% daugiau antioksidantų nei vaisiai). Apsaugo plaukus nuo laisvųjų radikalų, skatina regeneraciją. B grupės vitaminų kompleksas sustiprina plaukų augimą ir sumažina jų slinkimą.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: