Šviesinimo milteliai Wella Blondor Multi Blonde Lightening Powder 400g Padidinti

Šviesinimo milteliai Wella Blondor Multi Blonde Lightening Powder 400g

Šviesinimo milteliai Wella Blondor Multi Blonde Lightening Powder – tai aukštos kokybės Blondor linijos plaukų dažymo priemonė skirta tik profesionaliam naudojimui. Ši plaukų šviesinimo priemonė tinka įvairioms plaukų dažymo technologijoms ir procedūroms, suteikia plaukams nuostabius šviesius atspalvius.

Šviesinimo milteliai, sukurti pagal ypatingą trigubo šviesinimo technologiją, užtikrina efektyvų ir kokybišką plaukų šviesinimo procesą. Pasirenkant skirtingą dažų maišymo santykį ir procedūrų kiekį galima nušviesinti tiek natūralius, tiek ir dažytus plaukus net 7 tonais. Šviesinimo milteliai nedulka, yra lengvai ir greitai maišomi, dėl kreminės tekstūros ir mėlynos spalvos jais ypač lengva tolygiai padengti plaukus.



39,40€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasŠviesinimo miltelius, atsižvelgiant į pageidaujamą spalvą, maišykite su aktyvatoriais Welloxon Perfect Pastel 6%, 9% arba 12%, ne metaliniame indelyje santykiu 1:1,5 arba 1:2. Jeigu galimas kontaktas su galvos oda, rekomenduojama naudoti tik Welloxon Perfect Pastel 6% aktyvatorių. Pirmiausia padenkite vidurinę plaukų dalį, tada galus ir pabaigoje šaknis. Tolygiai padenkite sausus plaukus, kas 5-10 min. tikrinkite spalvos pokytį. Dažymo trukmė priklauso nuo pageidaujamos ir pradinės plaukų spalvos. Maksimalus dažymo procedūros laikas – 50 min. Kruopščiai išplaukite plaukus. Po dažymo rekomenduojama naudoti stabilizatoių Wella Blondor Blonde Seal and Care, saugantį plaukus bei išlaikantį ryškią jų spalvą.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: