Padidinti

Šviesinimo milteliai plaukams Kadus Professional Blondoran Blonding Powder 2x500g

Šviesinimo milteliai plaukams Kadus Professional Blondoran Blonding Powder – tai itin veiksminga ir populiari priemonė su greito veikimo formule, skirta intensyviai šviesinti natūralius bei dažytus plaukus net iki 7 tonų. Specialios sudėties ir aliejinių komponentų dėka milteliai visiškai nedulka. Puikiai tinka visų tipų plaukams bei įvairioms dažymo technikoms.

Šviesinimo milteliai plaukams Kadus  Professional Blondoran Blonding Powder padeda pašalinti nepageidaujamus ir nublukusius gelsvus atspalvius, suteikia žėrinčią, ryškią šviesių plaukų spalvą. Natūralūs plaukai gali įgauti net septyniais tonais šviesesnį atspalvį, o spalvos intensyvumą galima reguliuoti pasirinktu šviesinimo miltelių ir oksidacinės emulsijos santykiu bei trumpinant ar ilginant veikimo laiką. Milteliais Kadus  Professional Blondoran Blonding Powder šviesinant dažytus arba žilus plaukus, išgaunama 2-6-iais tonais šviesesnis ir intensyvesnis atspalvis, priklausomai nuo plaukų tipo bei spalvos.



44,50€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimas Šviesinimo milteliai plaukams Kadus  Professional Blondoran Blonding Powder yra maišomi su oksidacine emulsija Kadus Professional Rich Cream (1,9%, 3%, 6%, 9& arba 12%) priklausomai nuo šviesinimo stiprumo ir pasirinktos dažymo technologijos. Santykinės proporcijos galimos nuo 1:1 iki 1:2. Jei dažomoji masė kontaktuoja su oda, naudoti ne didesnės nei 6% koncentracijos oksidacinę emulsiją. Dažų masę tepti ant sausų, neplautų plaukų ir laikyti iki 50min, priklausomai nuo šviesinimo lygio, plaukų tipo bei spalvos. Šiluma greitina šviesinimo procesą. Po procedūros kruopščiai išskalaukite plaukus šiltu vandeniu. Po dažymo rekomenduojama naudoti spalvą tausojantį šampūną ir spalvą stabilizuojantį balzamą su žolelių ekstraktais iš Kadus Professional Care serijos.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: