MESH drėkinantis plaukų formavimo kremas Padidinti

I.C.O.N. MESH drėkinantis plaukų formavimo kremas

Suvaldo nepaklusnius plaukus ir apgaubia juos drėgmės tinklu. Suteikia sruogoms elastingumo, lankstumo ir žvilgesio. Formuoja lanksčias, elastingas, glotnias garbanas. Puikiai tinka plaukų tiesinimui. Vidutinės elastingos fiksacijos.

Smulkiau



31,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Talpa250 ml.
NaudojimasNaudojimas: Gerai sukratykite buteliuką ir nedidelį kiekį priemonės ištrinkite delnuose. Paskirstykite ant drėgnų plaukų. Leiskite natūraliai išdžiūti formuodami garbanas ar kitą norimą šukuoseną. Džiovinant karštu oru – suteiksite plaukams paslankumo.

Kodėl verta rinktis?

Taukmedžio sviestas susijungdamas su kitais ingredientais suteikia drėkinimo ir elastingumo plaukams. Atalių aliejus ir kviečių baltymai suteikia apsaugą nuo karščio ir užrakina drėgmę plaukuose. Pantenolis suteikia elastingumo ir glotnumo. Ricinos ir Jojobos aliejus sudrėkina galvos odą ir skatina plaukų augimą. Atraskite sau norimą rezultatą ir galimybes! Maišykite produktus tarpusavyje kurdami norimą plaukų efektą. MESH + ALLOW – glotnumas, vešlumas, blizgesys, laminavimo efektas, švelni elastinga fiksacija. MESH + CURE THE SPRAY – šilkinių plaukų efektas, vešlumas, glotnumas ir lengvumas. Intensyvus atstatymas ir drėkinimas. MESH + AIRSHINE – blizgesys, šilkinis efektas, elastingumas. Intensyvus drėkinimas. MESH + IDIA OIL – elastingumas, glotnumas, blizgesys. Maksimalus drėkinimas ir maitinimas.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: