Purškiamasis kondicionierius ir formavimo priemonė plaukams SEBASTIAN Potion 9 Lite 150ml Padidinti

Purškiamasis kondicionierius ir formavimo priemonė plaukams SEBASTIAN Potion 9 Lite 150ml

PurŠkiamasis kondicionierius ir formavimo priemonė plaukams SEBASTIAN Potion 9 Lite – tai purŠkiama plaukų kondicionavimo, formavimo ir modeliavimo priemonė, skirta profesionaliai Jūsų plaukų priežiūrai ir idealiai Šukuosenai užtikrinti. Ši iŠskirtinė, įvairiapusiŠkai veikianti plaukų priežiūros priemonė padeda ne tik puoselėti, atgaivinti plaukus, bet ir suteikti jiems norimą formą ir stilių. SEBASTIAN Potion 9 Lite padės atsikratyti nepageidaujamo plaukų svorio ir suteiks plunksnos lengvumo efektą.

PurŠkiamojo plaukų kondicionieriaus ir formavimo priemonės SEBASTIAN Potion 9 Lite sėkmės formulė slypi devynių rūŠių augalų ekstrakte. Pantenolis padeda skatinti plaukų augimą, atstato pažeistą plauko virŠutinį sluoksnį, stiprina plauko kamieną. Taip pat tonizuoja odą, apsaugo nuo uždegimų ir pleiskanų, ramina galvos odos sudirgimus ar įbrėžimus. Pantenolis neapsunkina ir nesulipina plaukų, suteikia jiems purumo ir lengvumo. PurŠkiamojo kondicionierius ir formavimo priemonės plaukams SEBASTIAN Potion 9 Lite sudėtyje esantis ricinos aliejus iŠlaiko minkŠtą plauko tekstūrą, drėkina galvos odą, saugo plaukus nuo slinkimo ir skatina jų augimą. Citrinos rūgŠtyje gausu vitamino C, kuris suteikia plaukams sveiką ir natūralų spindesį.



31,90€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasPriemonę SEBASTIAN Potion 9 Lite purkŠkite ant drėgnų plaukų. Norėdami padidinti apimtį, kelkite plaukus nuo Šaknų ir džiovinkite fenu. Siekdami pajusti natūralumą, lengvas bangas ar garbanas, leiskite plaukams iŠdžiūti savaime.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: