INDIA 24K intensyviai kondicionuojanti kaukė Padidinti

INDIA 24K intensyviai kondicionuojanti kaukė

Dėl sudėtyje esančių 24K aukso mikro dalelių priemonė pakeičia plauko struktūrą, paversdama juos sveikais ir gyvybingais tiek iš vidaus tiek iš išorės.

Smulkiau



36,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasNaudojimas: Paskirstykite kaukę ant švariai su INDIA šampūnu išplautų plaukų. Palaikykite 5-20 min. Esant poreikiui, galite naudoti kaukę nakčiai. Kruopščiai nuskalaukite. Geresniam rezultatui pasiekti naudokite INDIA ar kitą Jūsų mėgstamą I.C.O.N. kondicionierių. Nuskalavus kondicionierių naudoti INDIA aliejuką plaukams.

Kodėl verta rinktis?

Dėl sudėtyje esančių 24K aukso mikro dalelių, antioksidantų ir aliejų mišinių, ši aukštos kokybės, kreminės konsistencijos kaukė, giliai įsiskverbia į plaukus, suteikia jiems vešlumo, atstato išsausėjusius plaukus, drėkina, suteikia spindesio ir stiprumo. Kvinojos baltymai užpildo vidinę plauko struktūrą suteikdami jiems tvirtumo. Kokosų aliejus susijungdamas su  Jojobos, Sojos, ir Palmių aliejais, suteikia plaukams ypatingo švelnumo ir blizgesio. Taukmedžio sviestas ir Pantenolis suteikia elastingumo. Moringų aliejus turi daugiau nei 90 skirtingų maitinančių bei drėkinančių medžiagų, kurios priverčia sublizgėti bet kurią plauko struktūrą. Argano aliejus pavargusiems plaukams suteikia žvilgesio ir gyvybingumo. Argano aliejus pasižymi labai didele vitamino E koncentracija ir veikia kaip natūralus UV spindulių filtras bei neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: