Apsauga nuo karščio Kerastase Resistance Extentioniste Thermique Cream 150 ml Padidinti

Apsauga nuo karščio Kerastase Resistance Extentioniste Thermique Cream 150 ml

Kerastase Resistance Extentioniste Thermique Cream – nenuskalaujamas gelinis kremas plaukams, kuris apsaugo plaukus nuo karščio iki 230°C.  Dėl sudėtyje esančių išskirtinių ingredientų derinio, kremas sutvirtina plaukus per visą jų ilgį, saugo nuo šiaušimosi ir suteikia jiems žvilgesio. Kremas sukurtas pagal naujovišką Creatine R™ technologiją, kurioje sujungtos  kreatino, keramidų  ir taurino geriausios savybės. Sudėtyje esantis taurinas tai maža molekulė, gyvybiškai būtina ir natūraliai žmogaus organizme besigaminanti amino rūgštis. Taurinas tiekia į plaukų folikulus energiją ir maitinamąsias medžiagas. Kreatinas tai ypač giliai įsiskverbianti amino rūgštis,  kuri stiprina plaukų pluošto vidinę struktūrą. Priemonės sudėtyje esantys keramidai, tai išskirtinės regeneruojančios medžiagos, kurios ne tik saugo plaukus, bet prasiskverbia į plaukus ir padeda atstatyti prarastus natūralius plaukų keramidus, atkurti plaukų skaidulų ląstelių jungiamąją medžiagą, lygina plaukų paviršių, mažina plaukų galiukų skilinėjimą. Šis kremas yra itin lengvas, tačiau tuo pačiu metu turi labai stiprų poveikį, apsaugo ir stimuliuoja galvos odos kraujotaką, pagerina jos bendrą būklę.

Naudojimas. Prieš džiovinimą plaukus ištepkite 1-2 graikinio riešuto dydžio dozėmis. Įmasažuokite į rankšluosčiu nusausintų plaukų vidurinę dalį ir galus. Palikite.



35,30€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimas. Prieš džiovinimą plaukus ištepkite 1-2 graikinio riešuto dydžio dozėmis. Įmasažuokite į rankšluosčiu nusausintų plaukų vidurinę dalį ir galus. Palikite.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: