Plaukų kremas apimčiai TIGI Bed Head Small Talk 3in1 Thickifier Energizer Stylizer 240ml Padidinti

Plaukų kremas apimčiai TIGI Bed Head Small Talk 3in1 Thickifier Energizer Stylizer 240ml

Plaukų kremas TIGI Bed Head Small Talk 3in1 Thickifier Energizer Stylizer skirtas maksimaliai plaukų apimčiai ir storų bei gausių plaukų efektui suteikti. Profesionali plaukų priežiūros priemonė suteikia gausumo bei purumo įspūdį, įkvepia gyvybe suglebusius ir gležnus plaukus, drėkina, padeda formuoti ir apibrėžti šukuoseną, atskirti ir susitvarkyti su nepaklusniais plaukais bei garbanomis.

Plaukų kremas TIGI Bed Head Small Talk 3in1 Thickifier Energizer Stylizer skiriasi nuo daugumos kitų modeliavimo priemonių, nes yra gausiai praturtintas natūraliais ir naudingais ingredientais. Jojobos sėklų aliejus valo, minkština galvos odą, apsaugo nuo uždegimų, sudirgimų bei pleiskanų, aprūpina plaukus mineralais ir vitaminais. Saulėgrąžų aliejus turtingas vitaminais A, D ir E bei polinesočiosiomis riebalų rūgštimis. Vitaminai stimuliuoja sveikų plaukų augimą, maitina ir puoselėja plauko svogūnėlį ir saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio. Saulėgrąžų sėklų ekstraktas veikia kaip stiprus antioksidantas ir suteikia termo apsaugą nuo žalingo karščio poveikio. Pantenolis neleidžia kremui TIGI Bed Head Small Talk 3in1 Thickifier Energizer Stylizer apsunkinti ir sulipinti plaukų, suteikia jiems purumo ir lengvumo efektą.



15,50€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimasreikiamą kremo TIGI Bed Head Small Talk 3in1 Thickifier Energizer Stylizer kiekį paskirstykite ant drėgnų arba sausų plaukų ir formuokite šukuoseną.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: