Kadus Extra Rich Creme Permanent plaukų dažai 60ml-6.71 Padidinti

Kadus Extra Rich Creme Permanent plaukų dažai 60ml-6.71

Plaukų dažai Kadus Extra Rich Creme Permanent – tai profesionaliam naudojimui skirti ilgalaikio poveikio permanentiniai plaukų dažai, suteikiantys nepriekaištingai sodrią, gyvybe trykštančią ir intensyvią plaukų spalvą bei akinantį žvilgesį. Kreminės konsistencijos plaukų dažai užtikrina iki 100 procentų žilų plaukų uždažymą.

Plaukų dažai Kadus Extra Rich Creme Permanent su Vitaflection Microspheres mikro dalelių kompleksu yra ilgai išliekanti, ryškią ir gyvybingą spalvą suteikianti profesionali dažomoji plaukų priemonė, praturtinta lipidais, kurie paverčia plaukus švelnesniais, elastingesniais ir klusnesniais. Lipidų dėka ant plauko paviršiaus sukuriamas aktyvus apsauginis skydas, užkertantis kelią dehidratacijos procesui, todėl plauko tekstūra yra patikimai apsaugota nuo išsausėjimo. Lengvai įsiskverbdami į plauką plaukų dažai Kadus Extra Rich Creme Permanent pakeičia plauko sudėtyje esantį natūralios spalvos pigmentą melaniną į naujos spalvos pigmentą, tad spalva išlieka sodri ir nė kiek nepakitusi net iki 24 plovimų. Produkto sudėtyje esantis glicerinas išlaiko plaukuose reikiamą drėgmės kiekį ir neleidžia išsausėti bei prarasti sveiko spindesio. Citrinos rūgštis aprūpina plaukus papildomu žvilgesiu ir energija.

Naudojimosi instrukcija: Naudojant dažus Kadus Extra Rich Creme Permanent būtina vadovautis instrukcija. Mūvėkite apsaugines pirštines. Plaukų dažų ir oksidacinės emulsijos skiedimo santykis yra (1:1), tik dažant 12 tonu skiesti (1:2). Po procedūros plaukus rūpestingai išskalaukite dideliu kiekiu vandens.



8,50€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimas Naudojant dažus Kadus Extra Rich Creme Permanent būtina vadovautis instrukcija. Mūvėkite apsaugines pirštines. Plaukų dažų ir oksidacinės emulsijos skiedimo santykis yra (1:1), tik dažant 12 tonu skiesti (1:2). Po procedūros plaukus rūpestingai išskalaukite dideliu kiekiu vandens.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: