Expertia Professionel plaukų dažai 100 ml-5.13 Padidinti

Expertia Professionel plaukų dažai 100 ml-5.13

Expertia - tai naujosios kartos giluminio drėkinimo dažai, kurių sudėtyje esantis keratinas atkurs Jūsų plaukų struktūrą, plaukai bus glotnūs ir sveiki. Prabangus argano aliejus plaukus prisotins aminorūgščių ir vitamino E, dėl kurio plaukai tampa minkštesni ir elastingesni. Argano aliejus aprūpins plaukus reikalingomis medžiagomis, plaukai taps žvilgantys, o jų galiukai nesišakos ir nelūžinės. Šių dažų pagrindinė savybė - ilgiau išliekantis plaukuose spalvos pigmentas.

Naujų EXPERTIA plaukų dažų naudojimo rezultatas - aukštos kokybės išskirtinai ryškios spalvos. Šie dažai plaukams suteikia prabangų žvilgesį, šilko švelnumo ir malonų kvapą. Tokių plaukų nebereikia slėpti, atvirkščiai - norisi rodyti, ir tai suteiks Jums didelį pasitikėjimą savimi.

Švelnią spalvą plaukai įgauna dėl puikiojo argano aliejaus, kuriame gausu maistinių medžiagų, todėl plaukai tampa sveiki ir stiprūs. Dažų sudedamosios dalys - riebalų rūgštis ir vitaminas E - leis plaukus lengviau išsišukuoti ir jie atrodys purūs. Į dažų sudėtį įeinantis Hidro-V keratinas, sudarytas daržovių ekstrakto pagrindu, pagydys plauką, atkurs jo struktūrą, apsaugos nuo ultravioletinių spindulių ir žalingo aplinkos poveikio. Be to, naujųjų dažų sudėtyje yra ir kitų plaukams labai naudingų ingredientų, tokių kaip kviečių ir sojų aliejai, kurie padeda išlaikyti natūralų, sveikų plaukų sudedamųjų dalių balansą. Didelio tankumo spalvos pigmentai giliai įsiskverbia į plauko kamieną ir todėl kiekvieną kartą dažant pasiekiamas nepriekaištingas rezultatas. Puikiai nudažo ir žilus plaukus.



7,50€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: