Šampūnas-prausiklis plaukams, kūnui ir barzdai Farcom Professional ARREN Men's Grooming Multiply Shampoo 400ml Padidinti

Šampūnas-prausiklis plaukams, kūnui ir barzdai Farcom Professional ARREN Men's Grooming Multiply Shampoo 400ml

Farcom Professional ARREN Men’s Grooming Multiply Shampoo 400ml šampūnas-prausiklis  tai universali priemonė puikiai tinkanti kūnui ir barzdai prižiūrėti. Šis prausiklis dėl savo sudėtyje esančių maitinančių ingredientų veiksmingai puoselėja odą, plaukus ir barzdą. Kreminės tekstūros putos ir švelnūs valantys ingredientai nepažeidžia jautrios odos, išlaiko natūralų odos pH ir riebalų balansą, todėl suteikia ilgalaikį drėkinantį poveikį ir neišsausina odos bei plaukų.  Akimirksniu kūnui suteikia gaivumo ir švelnumo pojūtį, atgaivina pavargusią odą, ją tonizuoja. Naudojant šį prausiklį, barzdos plaukai yra suminkštinami, o galvos oda ir plaukai puoselėjami nuo šaknų iki galiukų. Idealiai tinka visų tipų plaukams. ARREN Men’s Grooming Multiply Shampoo šampūnas – prausiklis ypač maloniai kvepia ir suteikia pasitikėjimo savimi.



10,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

Naudojimas. Nedidelį kiekį šampūno-prausiklio tepkite ant sudrėkintos odos, plaukų ir barzdos. Gerai įmasažuokite, tada nuskalaukite vandeniu. Esant poreikiui, procedūrą pakartokite.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: