Pėdoms

Prekiniai ženklai

Pėdoms

Tvarkingos ir gražios pėdos – tai gera savijauta, pasitikėjimas savimi. Artėjant šiltajam metų laikui daugelis suskumba pasirūpinti pėdų išvaizda, mat, vasarą nešiojame basutes, atvirus batus, todėl norime, kad pėdos atrodytų pavyzdingai. Bet pėdomis rūpintis reikia ne tik vasarą, bet visada – juk tvarkingos pėdos yra geros savijautos garantas, švelni pėdų oda kur kas maloniau nei šiurkšti, išsausėjusi. Norite lengvai ir kokybiškai rūpintis savo pėdomis? Tuomet elektriniai pėdų, kulnų nuospaudų šveitikliai yra būtent tai, ką reikia įsigyti.

Naudotis šveitikliais galėsite ir vonioje, duše, jis efektyviai šveis ir sausą, ir šlapią odą. Negana to, lengvai ir be skausmo pašalinsite nuospaudas vos per kelias sekundes. Rinkdamiesi pėdų šveitiklį atkreipkite dėmesį, kokie priedai yra jo komplektacijoje.

Mūsų asortimente esantys pėdų šveitikliai - puikus pasirinkimas pėdų priežiūrai, jei vertinate labai gerą kainos ir kokybės santykį bei lengvą, daug laiko nereikalaujančią pėdų priežiūrą. Tai tobulas pasirinkimas sausai, pažeistai odai, taip pat esant nuospaudoms.

Rodoma 1 - 4 iš 4 dalykų
  • Elektrinis Medisana CR 860 rankų ir kojų šveitiklis švelniai ir efektyviai pašalina nuospaudas, oda tampa švelni ir lygi. Jūsų patogumui šio prietaiso komplektacijoje yra du keičiami šlifavimo antgaliai- lygus ir šiurkštus (safyrinis). Švetiklis turi 2 greičio intensyvumo lygius, todėl nesudėtingai galėsite pritaikyti pagal savo poreikius. 

  • Medisana CR 870 elektrinis šveitiklis padeda nušveisti sukietėjusias odos vietas. Šveitiklis yra su ergonomiška ir neslidžia rankena, todėl patogiai, švelniai ir efektyviai pašalina odos nuospaudas. Taip pat Medisana CR 870 elektrinis šveitiklis yra su 2 intensyvumo nustatymais bei naudojamas sausai odai.

    21,14€
Rodoma 1 - 4 iš 4 dalykų