INDIA ajurvedinis maitinamasis kondicionierius - 1000 ml. Padidinti

I.C.O.N. INDIA ajurvedinis maitinamasis kondicionierius - 1000 ml.

Ši egzotiška ir stiprinanti priemonė neatpažįstamai pakeičia plaukus – padaro juos švelnesnius. Plaukai sudrėkinami ir pamaitinami, atkuriamas jų žvilgesys. Dvigubas Moringų ir Argano aliejų poveikis suteikia pavargusiems plaukams naujų jėgų, atgaivina plaukus nuo pat šaknų.

Smulkiau



87,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Svarbu žinoti

NaudojimasNaudojimas: Paskirstykite priemonę ant švariai šampūnu išplautų ir nusausintų plaukų. Palikite veikti 5 min. Jei yra poreikis, galite laikyt ir ilgiau. Kruopščiai išskalaukite plaukus. Geriausiam efektui pasiekti, prieš plaukų formavimą, rekomenduojame naudoti INDIA OIL, IDIA DRY OIL ar INDIA CURL CREAM priemones.

Kodėl verta rinktis?

Moringų aliejus turi daugiau nei 90 skirtingų maitinančių bei drėkinančių medžiagų, kurios priverčia sublizgėti bet kurią plauko struktūrą. Argano aliejus pavargusiems plaukams suteikia žvilgesio ir gyvybingumo. Argano aliejus pasižymi labai didele vitamino E koncentracija ir veikia kaip natūralus UV spindulių filtras bei neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį. Jūros dumblių ekstraktas, turintis savyje daugybę mineralų ir vitaminų, pasižymi drėkinančiomis ir maitinančiomis savybėmis. Baltymų mišinys neatpažįstamai pakeičia plaukus.  Alavijas ir Pantenolis atstato elastingumą.

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: