Excellence Enzymotherapy Sublime BIO + ENZYMES Padidinti

Excellence Enzymotherapy Sublime BIO + ENZYMES

Naujas revoliucinis produktas – glotninimo ir atstatymo procedūra, kurios pagrindas yra Bio-enzimai ir visos reikalingos natūralios aminorūgštis Jūsų plaukams. Šį produktą sukūrė Belma Kosmetik. Tai vienintelis pasaulyje patentuotas produktas, neturintis analogų. Naujai sukurta formulė – Bio-enzimai kartu su nano tanino rūgštimi leidžia įvesti medžiagas giliai iki plauko kortekso, tokiu būdu, greičiau atkuriama plauko struktūra iš vidaus.

1000ml

Smulkiau



500,00€

APMOKĖJIMO BŪDAI
APMOKĖJIMO BŪDAI

Turite klausimų?

  • Telefonas +37065460406
  • Skype: Medikosbaltic
  • Email: info@medikos.lt

Aptarnavimas

Kodėl verta rinktis?

Išplaukite su giliai valančiu šampūnų EXCELLENCE SMOOTHING SHAMPOO (Pre Excellence Step 1) 3-5 kartus, palaikydami šampūną apie 3 min kiekvieną kartą. Išskalavus nusausinkite su rankšluosčiu plaukus (80%).
Paskirstykite priemonę sruoga po sruogos nuo šaknų iki pat galiukų naudodami teptuką ir retas šukas.
Išlaikykite 15-30 min ir gerai išskalaukite.
Džiovinkite naudodami sušukavimui skirtą šepetį tol, kol išgausit glotnumo ir blizgesio efektą. Išdžiovinus naudokite tiesinimo žnyples (190 ºC-230 ºC). Lėtai tiesinkite zonomis pradėdami nuo šaknų ir pereidami į vidurio zoną ir link galų. Lėtai tiesinkite kiekvieną zoną apie 8 kartus.
Paskirstykite MIRACLE OIL PERFECT BOND (Miracle Oil Step 3) kaukę ant plaukų ir išlaikykite mažiausiai 10 min, gerai išskalaukite

kitos prekės toje pačioje kategorijoje: